Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:roflol

Baya erken olmuş kız hakketen,ay güldürdün beni beeeeee.....:1hug:

ne gülüysun kızzzzzzzzzzzkötükedihüso:oklava:
şuna bak yaw hem söölemiyo bu zaman kadar hem de gülüyo
bi kere senin topiğe üye olan herkese topik kurallarından önce bunu ilan etmen lazım
bi daha sakın böyle hatalar yapma bak heeee:oklava:
bak mavi ayla acemkızının gelin görümce olduğunu cümle alem biliyo
ya şaka maka geçen sadece bi muhabbette biraz şüphelendim nehirin akrabası mı var topikte diye ama anlamadım.üzerine de gitmedim.meğer neler kaçırmışım:)))))))))))))
REZİL OLDUM REZİİİLsenağlama

KIZ nevın harbı soylemedınmı?????:mymeka:
radyolojı uzulme canım hem artık nehır hepımızın bacısı........sırnaşık şey
oyle degılmı nevıncıgım????a.s.:nazar:

e orası öyle canım tabi.kardeş olduk hepimiz burda.aman allah bozmasın.
lotusum anna baba adını yollarmısın bana tekrar özelden

Aynen canım,Allah razı olsun sizlerden,herşey için...

Şekerlerim ben çıkıyorum şimdi dizilerim var onları seyredecem..2 saat sonra burdayım yine inşallah,eğer uyumazsam tabi.....Görüşmek üzereeee....

arkadaşlar bugüne kadar hiç aramizdan ben hamile kaldım diyen oldumu :emir_bebek:merak ettim aylarca bekleyıp sonra hamile kalan oldumu:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bugüne kadar hiç aramizdan ben hamile kaldım diyen oldumu :emir_bebek:merak ettim aylarca bekleyıp sonra hamile kalan oldumu:Saruboceq::Saruboceq:

eveeeeeeet oldu tabı öncelıkle topiğimizi acan bebekecem suan hamış,sonra acemımız hamıle kaldı ama bılıyosun sonrasını,yıne seherımızde hamıle hemde üçüz yaaaaa darısı kıme artık bılınmez

canım ya bugun cok yoruldum tup bebe merkezıne gttım aceleyle ..........baslıyorum artık....sen nasılsın?????a.s.

hadı hayırlısı canım ne zaman tam olarak baslıyosun?ayy ben heyecan yaptım gun sayacaz desene allahım yarı yolda bırakmasın senı ve hepımızı.bende bıldıgın gıbı işte pkoy la ugrasıyorum işte.adetlıyım suan dr da izindeymıs ne yapcam bılmıyorum.

Back
X