Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bi arkadaşımız vardı yapraknil oda işde benim doktoruma tedaviye bşlayacaktı hatta gitti görüştü raporlar hallonunca aşılama yapılacaktı ama Rabbim büyük işde süpriz oldu ve hamile olduğunu öğrendi...
İnşallah sanada bu süre zarfı içerisinde inşallah öyle bi süpriz olur isteyen herkese olsun böle güzel süprizler...

canım ovulasyon kiti derken neyi kastediyorsun anlayamadım gııııı de bakim bi hele:sm_confused:

inşallah canım aşılamaya gerek kalmaz beki de hamile kalırsın süpriz olur gerçkden ne güzelde olur hani....
yok canım ben yaptırmadım 3. aşılamayı ağustos sonunda yaptıracaktım ama yaptırmadım bacaklarımdan doktora gitmişdim o nedenle ertelemiştim

aminnnnnnn canım inşallahhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek:
ee ne zaman yaptıracan öyleyse bakarsın senin de gerek kalmaz inşallahhhhh:Saruboceq:

valla yaptırmayı düşünmüyorum canım ya iğneler yaramadı bana çünkü ...yumurtalıklarımın çalışma sistemimi bozdu halada daha toparlanmadı ...
ben bide niyeti bozdum çalışmaya karar verdim gibi aslındafisfisfis
bugün bi iş görüşmesine gidicem ....

canım ovulasyon kiti derken neyi kastediyorsun anlayamadım gııııı de bakim bi hele:sm_confused:

Clearblue Dijital Ovülasyon testi, kadının idrarında LH dalgalanmasını saptayarak çalışır. LH dalgalanmasının beklendiği siklus etrafındaki günlerde kullanılır, test kadınlara önceden ovülasyonun olacağı zamanı öğrenmeyi sağlar. Bir defa LH dalgalanması saptandığında kadın bu saptanan günde ve bir sonraki günde en doğurgan günlerindedir.
Clearblue Dijital Ovülasyon Testi, doğal yolla hamile kalmak için en iyi 2 günü tespit etmede en efektif ovülasyon testidir. Sonuç 3 dakikada belli olur.
Clearblue Dijital Ovülasyon Testinin kesinliği % 99 un üzerindedir.

:utangac:ben bunu alıyorum canım bide normal gebelik testi gibi olanlar varmış arkadaşım da onu deneyecek bu ay doktorum dijital dediği için bunu tercih ettim bakalım inşallah işe yararrrr:emir_bebek::emir_bebek:

valla yaptırmayı düşünmüyorum canım ya iğneler yaramadı bana çünkü ...yumurtalıklarımın çalışma sistemimi bozdu halada daha toparlanmadı ...
ben bide niyeti bozdum çalışmaya karar verdim gibi aslındafisfisfis
bugün bi iş görüşmesine gidicem ....

hayırlısı olsun canımmm aslında en iyisi biraz başka şeylere odaklanmak galiba bakıyorumda genelde insanlar bebiş işine ara verdikleri askıya aldıkları zaman daha kolay hamiş kalıyorlar iş birazda beyinde bitiyor sanırım bebişe endesklenince stres yapıyo olmuyo umarım sende de öyle olur işin ardından hayırlısıyla bebiş te gelir canımmmmm:1hug:

inşalllah canım...stres yaparak olmuyor ...aslında dahada kötü etkiliyor ama tabiki üzülmemek elde değil ister istemez insan bi burukluk yaşıyor mutlaka.....
Rabbim herşeyin hayırlısını versin....
Ben çalışmaya alışkınım evde durdukça iyice sıkılmaya başladım....
bakalım herşeyin hayırlısı.:Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..

topicde ikimizden başkası yok...bu gece sessiz burası...
inşallah lotuscumunda işleri yolunda giderde ilk seferinde olur...
maddi ve manevi açıdan yorucu....

Clearblue Dijital Ovülasyon testi, kadının idrarında LH dalgalanmasını saptayarak çalışır. LH dalgalanmasının beklendiği siklus etrafındaki günlerde kullanılır, test kadınlara önceden ovülasyonun olacağı zamanı öğrenmeyi sağlar. Bir defa LH dalgalanması saptandığında kadın bu saptanan günde ve bir sonraki günde en doğurgan günlerindedir.
Clearblue Dijital Ovülasyon Testi, doğal yolla hamile kalmak için en iyi 2 günü tespit etmede en efektif ovülasyon testidir. Sonuç 3 dakikada belli olur.
Clearblue Dijital Ovülasyon Testinin kesinliği % 99 un üzerindedir.

:utangac:ben bunu alıyorum canım bide normal gebelik testi gibi olanlar varmış arkadaşım da onu deneyecek bu ay doktorum dijital dediği için bunu tercih ettim bakalım inşallah işe yararrrr:emir_bebek::emir_bebek:

hadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım yaa....ANladığım kadarıyla yumurtlama dönemimde yumurtaların çatlama süresini falan hesaplıyo sanırsam....
yani en yüksek hamile kalma zamanlamasını yapıyor way beee süper....
kaç kuruş bu testler canım..pahalı değildir umarım

topicde ikimizden başkası yok...bu gece sessiz burası...
inşallah lotuscumunda işleri yolunda giderde ilk seferinde olur...
maddi ve manevi açıdan yorucu....

inşallah canım yaaaaa:Saruboceq:
hem de çok yorucu bilmezmiyim 5 aydır uğraşıyorum ama nafileeeeeeee:sm_confused:
kızımda ilk denememde olmuştu şimdi doktorum bile şaşırıyor bir iğne bir kist için doğum kontrol hapı tıbbı da yanılttım yaniiii:roflol:

nerelere gittin huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burdayım canımmmmhihoyyyt
eczaneye sordum 117.5 dediler ama arkadaşım gittigidiyordan almış normal kiti kargoyla beraber 29 ytlye ben dijital olanı 77 ytlye aldım bugün gelecek kargoda 5 ytl civarı sanırımm bu arada normal dediğimde 20 Lh testi 2 gebelik testi varmış dijitalde 7 strip var sadece ama 1 aylık takip için yeterli dediler dahalık bende bilmiyorum işte bir alayımda hayırlısı bakalımmmm:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım yaaaaa:Saruboceq:
hem de çok yorucu bilmezmiyim 5 aydır uğraşıyorum ama nafileeeeeeee:sm_confused:
kızımda ilk denememde olmuştu şimdi doktorum bile şaşırıyor bir iğne bir kist için doğum kontrol hapı tıbbı da yanılttım yaniiii:roflol:

alemsin yahu güldürdün benide sabah sabah:roflol:

aslında aşılama sayısı artıkça hamile kalma şansıda artıyor fakat gel gelelim dayanma gücü de bi okadar azalıyo...
valla ne yapacağımı bende bilmiyorum...bi öle bi böle pervane gibi dönüp duruyo düşüncelerimkaydirigubbakcemile3

burdayım canımmmmhihoyyyt
eczaneye sordum 117.5 dediler ama arkadaşım gittigidiyordan almış normal kiti kargoyla beraber 29 ytlye ben dijital olanı 77 ytlye aldım bugün gelecek kargoda 5 ytl civarı sanırımm bu arada normal dediğimde 20 Lh testi 2 gebelik testi varmış dijitalde 7 strip var sadece ama 1 aylık takip için yeterli dediler dahalık bende bilmiyorum işte bir alayımda hayırlısı bakalımmmm:emir_bebek::emir_bebek:

hımmm ucuzda değilmiş yahuuu....
ben eşime desem alalım bi dene diye gözleri:1shok:açılır herhal...diycek bukadar pahalımı yafffff:roflol:
elimizi neye atsak para...sokakda oynayan çocukları görünce eşim diyoki bak bedavaya doğurup atmışlar sokağa diyo...bizim olursa eğer diyo sen sakın gönderme öle sokaklara diyo pahalı çünkü diyo yafff:roflol::roflol::roflol:

hımmm ucuzda değilmiş yahuuu....
ben eşime desem alalım bi dene diye gözleri:1shok:açılır herhal...diycek bukadar pahalımı yafffff:roflol:
elimizi neye atsak para...sokakda oynayan çocukları görünce eşim diyoki bak bedavaya doğurup atmışlar sokağa diyo...bizim olursa eğer diyo sen sakın gönderme öle sokaklara diyo pahalı çünkü diyo yafff:roflol::roflol::roflol:

ne yapalım canım ya yeterki gelsinler de herşey yollarına feda değil miiii
bizimkiler çok nazlı teyzesi çokkkkk ama er geç gelecekler hayatımızı güzelleştirecekler eh tabiki bizde onları çok sevecez öyle sokaklara falan salmayacaz dediğin gibi bizimkilerin ayrıcalığı var gel deyince gelmiyo keratalar canları isteyince geliyorlar aman gelsinler deeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hihoyyythihoyyyt....
haklısın yollarına can feda napalım bizimkiler nazlı öle gel deyince gelmiyolar....

hihoyyythihoyyyt....
haklısın yollarına can feda napalım bizimkiler nazlı öle gel deyince gelmiyolar....

biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkel Allah elbet çabalarımız dualarımız sonuç verecek hayırlısıyla hepimiz anne olacağız inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkel Allah elbet çabalarımız dualarımız sonuç verecek hayırlısıyla hepimiz anne olacağız inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım :Saruboceq: ..Hakkımızda hayırlısı olsun...ne yapalım..

ya dün gece bursada baya yağmur yağdı. gündüz çok bunaltan bi hava vardı ama bugün sanırım iyi olacak gibi ohh ne güzel serinledi ortalık...
sonbahar yüzünü gösteriyo artıkkyerimseniben

inşallah canım :Saruboceq: ..Hakkımızda hayırlısı olsun...ne yapalım..

ya dün gece bursada baya yağmur yağdı. gündüz çok bunaltan bi hava vardı ama bugün sanırım iyi olacak gibi ohh ne güzel serinledi ortalık...
sonbahar yüzünü gösteriyo artıkkyerimseniben

burda da canım iftar zamanı şimşekler havada uçuştu özlemişiz yağmuru ya hasret kaldık valla şimdi dışarda güneş yavaş yavaş ısıtıyor etrafı tüm sıcaklığıyla sarıyor her yanı bugün güzel olacakkkkksositosositosositosositosositososito

Back
X