Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selamm annee adaylarıı nasılsınızz bakalımmm
sınavv telaşılmıı atlattımm sıraa geldii bıraktığımm yeree 2008 dee bitiyorr amaa halaa bir arpaa boyuu yoll alamadımmm

selammmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:
gece bekçilerim birazdan damlar herhal lotusum yoğundun gelemiyorsun o yüzden galiba neyse Allah çabalarının mükafatını verir inşallah canımmmma.s.
mavişim alhanım size iyi sohbetlerrr ama burayıda boş bırakmayınnnnnngamyoncuiremsu
diğer gececiler kayıp acemim nevinim arada uğrayan nehirim nazım rad. teknikerim unuttuğum varsa affolaaa haydi nöbeteeeeekaydirigubbakcemile4
denefim seni de bekliyoruz canım hayırlısıyla evine geç bak seni uyutacazmııııııııı:1hug:

selam ben geldim ama çoook yorgunum yaaa
yarın misafirlerim olacak.onlara hazırlık yaptım.yarın çalışıyorum ya.eve gelince hazır olsun diye.
bende ki de akıl değil valla
6 ya kadar çalış bi de hafta içi misafir al.ama işte olmayınca da olmuyo.eski ramazanlardan kalan tekşey iftar misafirleri zaten.onu da unutmayalım değil mi

selammmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:
gece bekçilerim birazdan damlar herhal lotusum yoğundun gelemiyorsun o yüzden galiba neyse Allah çabalarının mükafatını verir inşallah canımmmma.s.
mavişim alhanım size iyi sohbetlerrr ama burayıda boş bırakmayınnnnnngamyoncuiremsu
diğer gececiler kayıp acemim nevinim arada uğrayan nehirim nazım rad. teknikerim unuttuğum varsa affolaaa haydi nöbeteeeeekaydirigubbakcemile4
denefim seni de bekliyoruz canım hayırlısıyla evine geç bak seni uyutacazmııııııııı:1hug:

bugün niye bu kadar sakin burası myhope

neden sinirli,sin kız hayırdır yine maviş de yok bugün be baş başayız
neler hazırladın bu güne

maviş online gözüküyor ama arazi
nerelerdeyse artık.valla kızartma yapıp kıymayla fırına veriliyo kısaca.:)
tabi detayları var da uzatmayım dedim.oturtmanın değişiği.bi de sulu bi yemek yapcam işte.kompostoyu da kaynattım.gerisini yarın hallederim (kız bu arada ben sana sinirlendim ya beni görmüyon diye unuttun mu)

maviş online gözüküyor ama arazi
nerelerdeyse artık.valla kızartma yapıp kıymayla fırına veriliyo kısaca.:)
tabi detayları var da uzatmayım dedim.oturtmanın değişiği.bi de sulu bi yemek yapcam işte.kompostoyu da kaynattım.gerisini yarın hallederim (kız bu arada ben sana sinirlendim ya beni görmüyon diye unuttun mu)

ah canım kıyamam ben sana senağlama

ah canım kıyamam ben sana senağlama

kıyan kıyıyo canım sen yorma kafanı :)
neyse canım ben kaçıyorum başım çokağrıyo dişim felaket sancı yapıyo ben yatayım en iyisi belki geçer.çok ta yoruldum zaten.temizlik te yaptım.
herkese hayırlı geceler.acemim sana da iyi geceler.öpüyorum kocaman.

Back
X