Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım normalde carşamba günleri hastanede olmuyormuydu kendi yerine gitmem gerekiyordu ama gidemedim saglık olsun be

muayene hanesine git demedim zaten ben...hastaneye gitmen daha mantıklı tabi...
hastanede olduğu gün gitseydin orda olsun diye söyledim..
zhd den baksana çalışma günlerine....
tabiki hayırlııs olsun ben kendi doktorun diye öyle söyledim yoksa karar senin kararınn

muayene hanesine git demedim zaten ben...hastaneye gitmen daha mantıklı tabi...
hastanede olduğu gün gitseydin orda olsun diye söyledim..
zhd den baksana çalışma günlerine....
tabiki hayırlııs olsun ben kendi doktorun diye öyle söyledim yoksa karar senin kararınn

canım bi kere aradım buraya geldiginde bakarız dedi bi daha aramadım nasıl bakılıyor özelden yaz

inşallah canım gidince denk gelirsinde kendi doktorun muayene etmiş olur...yoksada zaten dediğin gibi muayene olursun sanırım...
kaçda gideceksin hastaneye...

canım yanlış bakmışım sühendan benderli var sabah erkende gitcez sen ne zaman gelcen sekiz bucukta cıkarız

canım yanlış bakmışım sühendan benderli var sabah erkende gitcez sen ne zaman gelcen sekiz bucukta cıkarız

ben sanırım perşembe günü gelicem...bugün gelemem sanırım...akşama heykele çıkmayı düşünüyorum çarşıya çıkmayı düşünüyoum ama bakalım inşallah yağmur yağmaz...

bugün için ofisde görünmüyor cuma günü görünüyor ama biliyosun belli olmuyor özer beyin işi...
ordada olabilir...dediğin gibi ararsın...sanırım orda olur büyük ihtimal...
yoksada zaten memik bey var görünüyor...

herkese GÜNAYDINNNNhihoyyythihoyyythihoyyyt
canlarım HAYIRLI GÜNLER OLSUN GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN :Saruboceq:İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH :lepi:a.s.
görüşmek üzere ALLAHA emanet olun inşallah......

kuzucuklarım günaydın ben geldim mavim günaydın canım
ama hiçbiriniz yoksunuz ben çok özledim sizi dün gelemedim
annemle geziyorduk akşamda geç geldik eve kocişle giremedim
işde hadi sizleri bekliyorum çabuk ben geçmişi okuyanakadar gelinnn

Back
X