Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın günaydın şekerlerim.
nasılsınız bakalım bugün .ya ben bugün bu topiği çok hareketli görmek istiyorum.şööle bi toplaşalım hadin.ama çok ayıp valla.saat 10 olmuş hala kimsecikler yok.buralar ıssız sessiz kalmış.sultanımızın işi olmasa o kesin ilk yazardı sabah ama o da yoğun heralde.
hadiiiii BEKLİYOM HERKESİ
:dance: hihoyyyt :sm_cool: a.s. :teytey: :dance: sositososito
BU ARADA NAZ
sen nerelerdesin bakem
hani evde net vardı da sen de burayı ihmal etmeyecektin de nerdeeeeeeeee
daha ilk günden astın vallaa

günaydınlarrrrrrrrrrrr
kızlar
nasılsınız
hadi bakım hareket isteyenler ortalığı toz dumana katın hadi bakimmmmmm
benim uykm varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi uylumu açın önce

denefffff nerdesin bacummmmm göremiyorum seniii ışımadın
bu sabah topike kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

günaydınnnnnn herkeze günunuz aydın olsun:sm_cool::sm_cool:
bugüne ne dilegınız varsa kabul olsun canlarım:sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey:sositososito:sm_cool:

çivi çiviyi sökermiş canım
benim de çok uykum var.gözlerimi zor açık tutuyorum
bizle sohbet edersen açılır uykun :))

canlarrımfecı yorgunum hastaneye gdısım saatler suruyor........muayene oldum ve tahlıl verdım carsambada sulu ultrason...bıkac yerde denk gelmıstım sulu ultrason konusuna agrılı dıyorlardı..bılenler yardımcı olabılırmı bana???????korktum bıraz

.bayram tatılınde hasta kabulu olmayacakmıs bıkac gun uzayacak....herseyın hayırlısı ne dıyeyım.......:Saruboceq:

bıde bu ara asılama raporumu teslım edıcem.artık o olmadan tup bebek yapılmıyor.......ınsallah bu merkez kabul edıp onaylar ve resmen baslarız:Saruboceq::ecrin_bebek:

YANIMDA OLDUGUNUZU BILMEK COK GUZEL CANLARIMMMMMMMMMM SAGOLUN:teselli::1hug:a.s.:nazar:
lotusum canım inş tedavin sonuç verecek bitanem bbiz herzaman yanındayız canım
önce allah herşeyi allahdan isteyelim o ellerimizi boş çevirmez ramazanın çıkmasına
az kaldı kızlar bu son günleri iyi değerlendirelim canım seni çok seviyoruz hepimiz allah
yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq:

denefin teşekkürünü gördüm valla
kendisi de geldi gelecek :)))))
hani nerde ben göremedim teşekkür nese gelir heralde ben biraz
iş yapayım pc açık kulüp açık arada gelip F5 yapacağım kızlar görüşürüz:

kızlar
yarın adet günüm
gelir mi acaba kırmızıalr
:))))))
hani hiç takılmaycağım deidm gene takılıyorum:))))
anam ne yapayım merak ediyorum

ben de burdayım iş yapıyorum evde bakıyorum ama sizede
ihmal yok valla vurmayın lütfen acıyor:1no2:

ballarımmmm ben geldimmmmmm.önce yazdıklarınızı okuyomki bi kelime bile kaçırmayayım diye....nasılsınız canlarım.ben bu aralar gercekten yogunum.artık azucuk özliceniz beni....hepinize sevgiler...:a015:

bende anne olmak istiyorummm.bebegimi öpmek,emzirmek onun için uykusuz kalmak istiyorum.hayatın anlamı bebegimle güçlenecek onuda çok iyi biliyorum...gelecek benim için anlamsız, umutlar boş....gelecek neden bu kadar karanlık ve acımasız....yorgun düştüm kolumdan tutanım yok.bazen düşünüyorumda hayat benim için ne ifade ediyor..kocaman bir sıfır.....kim için çalışıyorum,kim için sabahları uyanıp işe gidiyorum.kimin için...şu an ev yapıyorum ne zorluklarla kime kalacak, görümcelerimin çocuklarınamı.....
ALLAHIM şu mübarek ayda benim gibi bebek hasretiyle yanan tutuşan tüm insanların kollarını boş bırakma yalvarıyorum...bizim başkalarından ne kusurumuz varki bizler anne olma mutluluguna erişemiyoruz.neden .nedennn..senağlamasenağlamasenağlama

Back
X