- Konu Sahibi bebekecem17
- #1.221
yagmur 23 anlatmıştı.bikere öle zehirlenmiş bitkilerden.biliçli kullanmak lazım ve taze almak lazım aktarlardan ...aman bal v e zencefille hamiş olmuştum belkide hamile kalacaktım onlar bahane oldu.bilemiyomki....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yagmur 23 anlatmıştı.bikere öle zehirlenmiş bitkilerden.biliçli kullanmak lazım ve taze almak lazım aktarlardan ...aman bal v e zencefille hamiş olmuştum belkide hamile kalacaktım onlar bahane oldu.bilemiyomki....![]()
doğru söylüyorsun canım
bende çok sıcak bakmam ama hani tedavi vs hiç bir ilaç yok şu ara bir deneyeyim dedim
zenefili hiç duymamıştım bir araştıralım ne gibi etkisi varmış
işte canım kısmet neyin olacağını bilemediğimiz için denemek lazımslm G.A.K ın güzelleri nasılsnz canlarım?ay ben bu sabah gördüğüm rüyanın etkisindeyım hala.kardesım sırnakta asker bugece rüyamda onu ölmüş gördüm.aman allahım o nasıl bir acı allah kımseye kardes acısı göstermesın offf hala içim daralıyo.
hem ben hem eşim 3 ay boyunca zencefilli bal yedik....bi kase bala 2 cay kaşıgı zencefili karıştırdık...her akşam yedik .1 rer çorba kaşıgı yedik.bi baktım 6 ay sonra hamiş oldum.bilmeiyom ondanmı acep...zencefil erkeklerde sperm kalitesini artırıyomuş....hiç bi yan etkisi yok..
slm G.A.K ın güzelleri nasılsnz canlarım?ay ben bu sabah gördüğüm rüyanın etkisindeyım hala.kardesım sırnakta asker bugece rüyamda onu ölmüş gördüm.aman allahım o nasıl bir acı allah kımseye kardes acısı göstermesın offf hala içim daralıyo.
hepinize selam canım arkadaşlarım uzun zamandır yoktum nasılsınız bakalım ............
radyoloji ve denef72 arkadaşlarımda gelmiş çok sevindim :lepi::lepi::lepi::lepi:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
çok hastayım grip olmuşum hala çalışıyorum.ilaçta icemiyorum sadece 3 gün izinliydim. akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum yarın tatil.
slm G.A.K ın güzelleri nasılsnz canlarım?ay ben bu sabah gördüğüm rüyanın etkisindeyım hala.kardesım sırnakta asker bugece rüyamda onu ölmüş gördüm.aman allahım o nasıl bir acı allah kımseye kardes acısı göstermesın offf hala içim daralıyo.
hepinize selam canım arkadaşlarım uzun zamandır yoktum nasılsınız bakalım ............
radyoloji ve denef72 arkadaşlarımda gelmiş çok sevindim :lepi::lepi::lepi::lepi:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
çok hastayım grip olmuşum hala çalışıyorum.ilaçta icemiyorum sadece 3 gün izinliydim. akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum yarın tatil.
kızlar tünaydın..nasılsınız...alhancım kardeşin hayırlısıyla teskeresini alır inşallah..rüyalar insanı etkiliyor hayır olsun inşşş..
kızlar , ben de adaçayı hamile isen bebeği düşük yapmasına sebe oluyor diye duymuştum.
çok sever ot sap bitki çayı felan normalde.
ama ya hamileysem diye adaçayından uzak duruyorum şu sırala.
keçiboynuzu aldım kaynattım .eşim içmedi inat etti.tadına bile bakmadı.
ama tekar deneyeceğim.cazibem işe yaramadı ama yılmak yok :))))
bebek istiyorum ,anne olmak istiyorum o da buna uymak zorundaaaaaa
adacayını hamile kaldıgın zaman asla içmiceksin.o zaman bebegi düşürüyo..sen şimdi içebilirsin.daha yumurtlucan bacım.yumurtlamaya yardımcı oluyo adaçayı...
canım benim eşimde öyleydi amaa şimdi 10 yılın sonunda o bana otlar alıp getiriyorkızlar , ben de adaçayı hamile isen bebeği düşük yapmasına sebe oluyor diye duymuştum.
çok sever ot sap bitki çayı felan normalde.
ama ya hamileysem diye adaçayından uzak duruyorum şu sırala.
keçiboynuzu aldım kaynattım .eşim içmedi inat etti.tadına bile bakmadı.
ama tekar deneyeceğim.cazibem işe yaramadı ama yılmak yok :))))
bebek istiyorum ,anne olmak istiyorum o da buna uymak zorundaaaaaa
günadın canım nasılsınkızlar tünaydın..nasılsınız...alhancım kardeşin hayırlısıyla teskeresini alır inşallah..rüyalar insanı etkiliyor hayır olsun inşşş..
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.