Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyoloji canım hoş geldiniz tatlım ya okadar üzüldükki anlatamam ...neyseki kısa zamanda döndünüz ...
nasılsın canım geçmiş bayramında kutlu olsun ...:1hug:

sağol canım.bizde üzüldük am sağolsunlar kısalttılar banlanma süremizi
sen neler yaptın nsaıl geçti bayramın,
esroş naaber kıss.gittin mi annenin yanına bayramda

sağol canım.bizde üzüldük am sağolsunlar kısalttılar banlanma süremizi
sen neler yaptın nsaıl geçti bayramın,
esroş naaber kıss.gittin mi annenin yanına bayramda

gittik cnm perşembe gecesıde geldık şuan çok kotu hastayım midemden oluyorum çok kotu kazınıyo sıkışıyor yugurtla ayakta duruyom canlarımÇok üzgünüm çoook

gittik cnm perşembe gecesıde geldık şuan çok kotu hastayım midemden oluyorum çok kotu kazınıyo sıkışıyor yugurtla ayakta duruyom canlarımÇok üzgünüm çoook

geçmiş olsun canım ... tatil yaramadı sanırım bizlere... kendine dikkat et canıım tekrar geçmiş olsun

kızlar ben çıkıyorum gidip yatıcam hiç iyi değilim..
kendinize iyi bakın görüşmek üzere Allaha emanet olun..

geçmiş olsun cnm
benim de akraba ziyaretleriyle geçti. yeni evlenen kaynımla eltim misafir oldular 3 gün.öööle nasıl geçti anlamadım valla

geçmiş olsun cnm
benim de akraba ziyaretleriyle geçti. yeni evlenen kaynımla eltim misafir oldular 3 gün.öööle nasıl geçti anlamadım valla

canlarım slm............nbr?????????ay cok yorgunum sabahtan berı temızlık......bır bakayım topıge dedım..ıyımısınız?????alhanım,radyolojım,pınk rosem sanırım sızler onlınesız:1hug:

canlarım slm............nbr?????????ay cok yorgunum sabahtan berı temızlık......bır bakayım topıge dedım..ıyımısınız?????alhanım,radyolojım,pınk rosem sanırım sızler onlınesız:1hug:

slm canım evet burdayız sen nasılsın?temıslık ıslerını bıtır eee malum transferden sonra iş yapmak yok.ınsallah hayırlı haberlerını alırız tez zamanda.eee yaklasık ne zaman sonra olacak transfer?

biz iyiyiz cnm şükür
sen de iyisindir inşallah
sen bayram temizliği yapmadın mı bakem.neymiş şimdi bu temizlik

biz iyiyiz cnm şükür
sen de iyisindir inşallah
sen bayram temizliği yapmadın mı bakem.neymiş şimdi bu temizlik

kızzz lotus slm verdın kayboldun nere gittin bakem?:oklava::oklava:

ay sormayın pcyı esıme kaptırdım kalkmadı basından bır turlu:mymeka:kaydirigubbakcemile3canlarım bızım burda halılar her zaman acık degıldır...boyle yaz sonları acılır baharda kalkar....sıcak memleket buralar.......bende halı oncesı temızlıgı yapıyorum ıste.....bayramda yapılan temızlık kırlendı bıle zaten:smiley-cool:

canlarım cıkıyorum ben.........kusura bakmayın sohbet edemedık bugunluk mazur gorun........hadı ıyı gecelerrrrrrrrrmirmirmirmira.s.

arkadaşlar herkesin gecmiş bayramı kutlu olsun bu arada arkadaşlar yuvalarına dönmüşler cok sevindim ekip artık tamam hepinizi çokkkkkkkkkkkkk özledim ALLAHA emanet olun

günaydın kızlar
bugün keyifsizim ve bugünümün kötü geçeceğinden de eminim.
başım ağrıyor.uykum var.işin kötüsü hem pazartesi hem de bayram sonrası ilk çalışma günüm sayılır.bayramdan sonra sadece bi kere yarım gün geldim çünkü işe.
uzun süren tatillerden sonra çalışmaktan da nefret ediyorum yaaa.
bi de iş yerinde cumartesi günü bi problem olmuş.kabak kesin benim başıma patlayacak ondan da eminim.gelsin bakalım müdire hanım.geleceği varsa göreceği de var.
altta mı kalacam sanki.hele de bu gerginlikle

günaydın kızlar
bugün keyifsizim ve bugünümün kötü geçeceğinden de eminim.
başım ağrıyor.beraberinde de herzaman ki gibi mide bulantısı.uykum var.işin kötüsü hem pazartesi hem de bayram sonrası ilk çalışma günüm sayılır.bayramdan sonra sadece bi kere yarım gün geldim çünkü işe.
uzun süren tatillerden sonra çalışmaktan da nefret ediyorum yaaa.
bi de iş yerinde cumartesi günü bi problem olmuş.kabak kesin benim başıma patlayacak ondan da eminim.:çok üzgünüm:gelsin bakalım müdire hanım.geleceği varsa göreceği de var.
altta mı kalacam sanki.hele de bu gerginlikle.ama zaten bugün yarın kapanacak burası.bende hepsinden kurtulcam Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbenneyaptımki

Back
X