............
1) denef72::: ben evime geçtikten sonra edavimebaşlayacagım..beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...
2) Nevinırmak.................4 aşılama,1
tüp bebek,1 dış gebelik.......Şuanda dinlenme dönemindeyim,doğalyollardan gelmesini bekliyorum

(((
3) swethome;...................doğal yoldan olmasını bekliyorum,5 aydır ; ama 1 ay sonra da ,olmazsa kontrola gitmeyi düşünüyorum ,,, yaş 34
4) myhope.............. gonal+pregnly ile tedavi ye ara verdi.ve kist tedavisi gördü.kasımda aşılama düşünüyor.daha önce hamilelik geçirdi.(inşallah bebeğine bir an evvel kavuşur)
5) alhan................4 kez klomen kullandım yumurtalar gelişmedi.dr asılamaya gecelım dedı.düşünme asamasındayım.......... yas 27
6) burcu8279.................8 aylık bekleyişten sonra dış gebelik yaşadım tüpüm gitti şimdi doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum olmazsa 4-5 ay kadar sonra tedaviye başlayacağım
7) mumudihaba...............1 spontan hamilelik yaşadım 16 haftalık düştü 2 histeroskopi ameliyatı 4 aşılama 4 tup bebek veeee hamileydim ama ikizlerimin biri 16 haftalık diğeri 20 haftalık düştü şimdi 2009 dan sonra 5. tup bebek denemesine geçmek için beklemedeyim
8) pınk rose....................1 aşılama 3 microm var hepsi negatif... bir deneme yapmayı daha düşünüyorum zamanı belli değil inşallah hamile kalırım yaşım 34
9) radyoloji teknikeri .............2,5 yıl korundu,6 aydır bebek istiyor.prolaktini yüksek ve çikolata kisti var. :)
10) lotus79.................... 2 asılama yaptırdım sonuc negatıf...su an tup bebek tedavısındeyım....yarın farlutale baslıcam ayın 11 ı de lucrıne baslıyorum nasıpse
buradan hamile diye geçiş yaparız inşallah