- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
- #16.101
ıyi geceler herkeslere...
Biz ani bir kararla evi taşımaya karar verdik...
Toki konutlarında 400 liraya,gıcır gıcır,sıfır kilometre,kombili,3.kat süper bir ev bulduk...
Çok beğendim ben,her şeyi yepisyeni vede çok sevdim..Biraz şehir merkezine uzak ama napalım..Şehiriçi otobüsüyle ulaşım var sonuçta...Böyle işte...
Evi topladık sayılır...Henüz kombisi yok yeni evin....
Kombisi takılıcak,duşakabin yapılacak ve korniş takılıcak..
ınşaat pisliği var haliyle,sağlam bir temizlik yapmak gelir..Yavaştan halledicez inşallah..Ev darma duman olduğu için annemlerde kalıyoruz...Misafirliğe geldik...
Böle işte..
Yorgun vede argınım...
Sıkılmıştık zaten burdan,1 seneyi geçti burdayız:)))
Hepiniz iyisiniz maşallah maşallah..
Berincim Allah kavuştursun...
Pinkim,her işte bir hayır vardır canım yaaa,olsun..1 ay dediğin nedirki canım..
Kelebeğim,hadi hayırlı olsun canım...Dualarımız kabul olsun,bebişimiz gelsin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla...
Biz ani bir kararla evi taşımaya karar verdik...
Toki konutlarında 400 liraya,gıcır gıcır,sıfır kilometre,kombili,3.kat süper bir ev bulduk...
Çok beğendim ben,her şeyi yepisyeni vede çok sevdim..Biraz şehir merkezine uzak ama napalım..Şehiriçi otobüsüyle ulaşım var sonuçta...Böyle işte...
Evi topladık sayılır...Henüz kombisi yok yeni evin....
Kombisi takılıcak,duşakabin yapılacak ve korniş takılıcak..
ınşaat pisliği var haliyle,sağlam bir temizlik yapmak gelir..Yavaştan halledicez inşallah..Ev darma duman olduğu için annemlerde kalıyoruz...Misafirliğe geldik...
Böle işte..
Yorgun vede argınım...
Sıkılmıştık zaten burdan,1 seneyi geçti burdayız:)))
Hepiniz iyisiniz maşallah maşallah..
Berincim Allah kavuştursun...
Pinkim,her işte bir hayır vardır canım yaaa,olsun..1 ay dediğin nedirki canım..
Kelebeğim,hadi hayırlı olsun canım...Dualarımız kabul olsun,bebişimiz gelsin inşallah hayırlısıyla sağlığıyla...