Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım dur yaa bi sakin ol.
bizde bugün küçük kaynım için bi kız vardı.onu görmeye gittik.evine değil ama.ortak bi iftar yemeğinde beraberdik.kaynımla daha önce görüşmüşlerdi zaten.ya ramazanın içinde ya da hemen bitiminde söz olcak gibi görünüyo.
ay hakkaten zor bu işler.kendimi onun yerine koydum bi an.ne kadr heyecanlandığımı hatırladım.ama şimdi istesem de bi daha o heyecanı yaşayamam.insan hayatında bi kere yaşıyo bazı duyguları.

allah hepinizin hakkında hayırlı olanı versin.inşallah senin görüşmen de güzel geçer canım.sakin görünmeye çalış en azından :))))
çilekten haberin var mı bu arada.o haber vermeden çıkmazdı işten.gün içinde de pek bişey yazmamış.

Ayy onlarında hakkında hayırlısı olsun inşallah radyciiiimmm..
Ama elimde değil çok fenayım yaa, ne kadar saçma sadece görüşeceğiz ne bu heyecan anlamış değilim
img-swoon3.gif

Ayy bayılacaamm
img-swoon3.gif

Çileğim bugün kimseden ses çıkmadı diye birşey yazmamıştır herhalde.
İnşallah bi terslik yoktur.
Saat erken olsaydı bi mesaj gönderirdim ama çilek çoktaaaannnn:roflol:
Ben bugün bütün gün çarşıdaydım, arkadaşım kuaföre gitti bende eşlik ettim ona.
Yarın bakalım gelmezse ararız. İnşallah gene günaayyyydııınn deyip gelir..

hayırlı sabahlar canım arkadaşlarımm
çookk işim var hemen kaçıcam :1no2:
Selam kızlar..
Bi selam verip kaçıcam,midem bulanık...
Ben daha annemlerdeyim,evin işleri var yapılacak,nezamana biter bilmiyorum..Bu süre zarfında anamdayım..
Eveet baya bi uzak olacaz ama olsun,napalım,hayat..
Hem bolbol kalmaya gideriz vede onlar kalmaya gelir bize..Buda başka bi tecrübe olur bizler için..
Güzel sözleriniz,dilekleriniz için sağolun canlar..
Görüşmek üzere.....
Allah kolaylık versin canımcım işlerinde
biraz keyifsiz gördüm seni..
inşaallah yoğunluğundan dolayı bana öyle gelmiştir..
Yaaa off hemde nasıl:kedi:
Çarpıntım var engelleyemediğim:kedi:
Midemde bulanık az biraz oofff pooffffdelikafadulden

Çileğim aldım kemerimi tatlımmkaydirigubbakcemile5
Ohh çok sevindim iyi vakit geçirmenize, kuzenler başka oluyor yaa helede kafalar uyuyorsa:lepi:

Kızlar haydi bitirin tesbihlerinizi, bir daha gün koyacam haberiniz olsun.
Muhtemelen 3 gün. Yoksa bitmeyecek bu tesbihlerkaydirigubbakcemile3

Denef ablacım Allah kolaylık versin. Annenede geçmiş olsun inşallah tekrar..

Oyy ben nerelere gideyim:kedi:
anammm büyük gün gelmiş bilemmm
canım benim
mğsait olduğumda tüyoları veririm zemuszemus
çilekten haberin var mı bu arada.o haber vermeden çıkmazdı işten.gün içinde de pek bişey yazmamış.
çok yoğundum tatlım ya
ondan sebep yani a.s.

Ayy onlarında hakkında hayırlısı olsun inşallah radyciiiimmm..
Ama elimde değil çok fenayım yaa, ne kadar saçma sadece görüşeceğiz ne bu heyecan anlamış değilim
img-swoon3.gif

Ayy bayılacaamm
img-swoon3.gif

Çileğim bugün kimseden ses çıkmadı diye birşey yazmamıştır herhalde.
İnşallah bi terslik yoktur.
Saat erken olsaydı bi mesaj gönderirdim ama çilek çoktaaaannnn:roflol:
Ben bugün bütün gün çarşıdaydım, arkadaşım kuaföre gitti bende eşlik ettim ona.
Yarın bakalım gelmezse ararız. İnşallah gene günaayyyydııınn deyip gelir..
geldim geldim kuşum
yok bi aksilik şükür
tabiki de o saatte çoktaaaaaaaannnnnn :roflol:
ama 7/24 biliyorsun :asigim:

selam canlarım hayırlı günler evden çıkmadan selam verim dedim pazara gidicem geç dönerim öpüyorum sizi..nehir canım hayırlısı olsun inşş güzel geçsin görüşmen

gunaydın canlarım hepınıze hayırlı günlerrr.
nehırım görev tamadır yenılerını beklıyoruzz.bu arada gecmısı okuyamadım cıleem büyük gün demış hayırdır görüşmeyemı gıdeceksın?
kızlar bızım kaka sorunumz hala devam edıyo dün 5. gündu ve yıne fitille yaptı kakasını.dr götürdüm ek mama verdı eger bununlada gecmezse mıdesıne hortum salacaklarmıs yavrumun :((( ınsallah gerek kalmaz buna offf offf

yaa teyzesı sorma dua edıyorumkı su mama işe yarasın.
hortumla ılac verıp bagırsaklarda yapısıklık varmı dıye bakılacakmıs. :((((
sen nasılsın canım yogunmusun bugun?

ben iyiyim canım hamdolsun
sadece bugün biraz yorgunum.dün çok geç yattım.çok az uyudum.dün akşam iftarda doğru düzgün yiyemedim bişey.sahurda da yiyemedim.halsizlik var o yüzden.işler sakin allahtan.ama bi fırsatını bulsam uyumayı çok istiyorum :)

kızlar slm rady nbr canım nasılsın
çilekkkkkkkk cevap vermedin uyku diyorum napıyosun diyorum dayanamıyorum diyorum
offfffff dün 11 de yattım sahura kalkıyorum mecburen eşime hazırlıyorum çünkü
tabi bende yiyorum midem kazınıyor zaten her dakka çilek acil cevap bekliyorum.
nehirrrr haırlı olsun canım:jeyyar:inş iyi sonuçlanır görüşmeniz seninde başını bağlarız
en kısa zamandadelikafaduldenondan sonra bebek diye dikilir tepene kaydirigubbakcemile3
sen bize azmı baskı yapdın zamanında korunmayın bebek yapın diyenaniknanik
bak biz seni dinledik sonuç ortada hehehehe sıra sende savun kendini:roflol::roflol:

gülyüzüm.allah rahmet etsin babacığını canım.mekane cennet olsun inş.

amin canımcım...

selam arkadaşlar.çok yorgunum ve ramazan da her şey üst üste geldi.hastalıklar çok üzdü beni.:sinifsinif:
annemi dün dra götürdüm...dr önemli bişey yok ama kontrol içn tomografi istedi...yarın alacagız bakalım neticeyi.ah ah kneid drum burda olsaydı neticeye baktırırdım..mafoldumben
sizler nasısınız canlar..
gülyüzüm ...babacıgına allah rahmet eylesin..
kayınvalidemin evini temizlemem lazım.bütün işler bana bakıyo ya...bi gün isyan edecem he..delikafaduldendelikafadulden

canım benim gerçekten işten ayrıldığın günden beri hiç kendini dinleyemedin...Allah can sağlığı versin sana ve çevrendekilere ama gerçek çok yoruldun...inşallah hepsi sağlığına kavuşurlarda sende rahatlarsın...
inşallah anneciğinin tomoğrafi sonucuda temiz çıkar...kaynanan annen derken sakın kendini ihmal etme...seninde güzel haberlerini almak istiyoruz artık...

sağol canım.............
Allah rahmet eylesin babanın senesiymiş....
...

amin...sağol canımcım

iğnelerini vuruluyorsun,kontrol ne zaman??

nehırım görev tamadır yenılerını beklıyoruzz.bu arada gecmısı okuyamadım cıleem büyük gün demış hayırdır görüşmeyemı gıdeceksın?
kızlar bızım kaka sorunumz hala devam edıyo dün 5. gündu ve yıne fitille yaptı kakasını.dr götürdüm ek mama verdı eger bununlada gecmezse mıdesıne hortum salacaklarmıs yavrumun :((( ınsallah gerek kalmaz buna offf offf

canımcım inşallah mamayla düzelir,oooo hortuma falan gerek kalmaz...yavrum benim yap kaaaakkkkaaannnnnııııı yavrum ya....üzme bizi.........

burda kımse varmı sohbet edıcek

biz varız canım...hoşgeldin....

nehircim,görevim tamam......Allah kabul etsin....bugünde büyük gün,hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım.......

nebilem ayşem belki dedim bi yöntem bulmuştur gerçi şu ana iyiyim uyku yok ama
dün çok direndim uyumamak için komedi gibi benle nasıl eğleniyor arkadaşlar görseniz

ayy inşaallah gerek kalmadan çözülür alhanım
gerek kalırsa da bu onun sağlığı için, üzülme..
Allah kolaylık versin
çilekkkkkkkk cevap vermedin uyku diyorum napıyosun diyorum dayanamıyorum diyorum
nazcım kusura bakma atlamışım mesajını
bu konuda zor günler geçirdim.. ama gündüzleri değil de eve gittiğimde müthiş bir uyku bastırıyordu
çok kez uyuya kalıyordum akşam namazından sonra.. yatsıya gece yarısı kalkıyordum
onun için yapacak pek birşey yok malesef sadece sabredilecek, mümkün oldukça erken yatılacak
zaten şuan hafifledi.. bi süre sonra seninde normale dönmeye başlar
en zor zaman 6-7-8. haftalar :1no2:
nebilem ayşem belki dedim bi yöntem bulmuştur gerçi şu ana iyiyim uyku yok ama
dün çok direndim uyumamak için komedi gibi benle nasıl eğleniyor arkadaşlar görseniz
kaydirigubbakcemile3

ya nehirim gelmemişşşşş :gitme:
gelemeyecek herhalde.. hazırlık yapıyordur canım benim
neler olacak acaba :1ninca:

anammm büyük gün gelmiş bilemmm
canım benim
mğsait olduğumda tüyoları veririm zemuszemus
çok yoğundum tatlım ya
ondan sebep yani a.s.

geldim geldim kuşum
yok bi aksilik şükür
tabiki de o saatte çoktaaaaaaaannnnnn :roflol:
ama 7/24 biliyorsun :asigim:

7/24 üm beniiimmmm:asigim:

Hadi müsaitim ver tüyoları:dance:

selam canlarım hayırlı günler evden çıkmadan selam verim dedim pazara gidicem geç dönerim öpüyorum sizi..nehir canım hayırlısı olsun inşş güzel geçsin görüşmen

Hayırlı günler pinkim.
Ayy amin amiin:sinifsinif:

Canım yaa, yavrum kıyamam ben ona..
Olsun annesi üzülme. Eğer bununlada olmazsa hem sebebini öğrenmişler olurlar. Korkma annesi. Herşey kızımızın sağlığı için.
İnşallah şifa olur mama.

Evet bugün benim büyük günümdelikafadulden

slm arkadaslar nerden yazılıyor onu bulmaya calısıyorum yenı katıldım bende nasılsınız

Hoşgeldiiinnopuyorumnanaktan

nehirrrr haırlı olsun canım:jeyyar:inş iyi sonuçlanır görüşmeniz seninde başını bağlarız
en kısa zamandadelikafaduldenondan sonra bebek diye dikilir tepene kaydirigubbakcemile3
sen bize azmı baskı yapdın zamanında korunmayın bebek yapın diyenaniknanik
bak biz seni dinledik sonuç ortada hehehehe sıra sende savun kendini:roflol::roflol:

Evlilik:sinifsinif:
Çok heyecanlıyım yaa:sinifsinif:
Ben evlenince sizi heç bekletmiciiim merak etmeyin:roflol:

nehircim,görevim tamam......Allah kabul etsin....bugünde büyük gün,hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım.......

Amin Allah razı olsun gülyüzüm ooyy oyy:kedi:

ya nehirim gelmemişşşşş :gitme:
gelemeyecek herhalde.. hazırlık yapıyordur canım benim
neler olacak acaba :1ninca:

Geldim geldiimmmkaydirigubbakcemile5
Hazırlıklarım bakımlarım tamam. Mübarek sanki gerdeğe girecem tövbe tövbe:roflol::roflol:
Ne hazırlık yaptım bea:roflol:
Off bende çok merak ediyorum çileem çook..
Hadi ver tüyolarısengözlerimebaksanab

Selam cicişler...

Alhancım geçmiş olsun Elifimize...Bir topikte okumuştum,yenidoğanlar genelde zorlanıyormuş,hep takviyeyle yapıyorlarmış.5. 6. aylarda düzeliyormuş..Bağırsak hareketleri,ıkınma becerisi yavaş yavaş gelişiyormuş..Böyle okumuştum canım...Mamayla düzelir inşallah canım..

Radym sen iştahsızsın ben de fil gibi yiyiyorum yaa....Ramazandan sonra rejim ve spor beni bekliyor..

Gamzem,oruçtan kuzum oruçtan..Hep böyleyim,halsiz,bitkin,durgun...Başka bir şey yok kuzum sağolasın...

7/24 üm beniiimmmm:asigim:
Geldim geldiimmmkaydirigubbakcemile5
Hazırlıklarım bakımlarım tamam. Mübarek sanki gerdeğe girecem tövbe tövbe:roflol::roflol:
Ne hazırlık yaptım bea:roflol:
Off bende çok merak ediyorum çileem çook..
Hadi ver tüyolarısengözlerimebaksanab

:roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin bitanemmmmm opuyorumnanaktan
ayy çok merak ettim seni şimdiii zemuszemus
bi resmini istiyorum bak bugünden hee

öhöm öhömm gelelim tüyolara sengözlerimebaksanab
öncelikle çok gizemli olman lazım.. herbişeyini hemen söyleme.. merak etsin seni, düşünsün hep
ona çok meraklıymışın gibi davranma sakııııınnn..
iyi analiz et, çaktırmadan her hareketini konuşmasını takip et..
sade giyin, açık sözlü ol..
baştan düşüncen ve politikan neyse onu yansıtmaya çalış
kafanda onunla ilgili merak ettiğin herşeyi çaktırmadan sorduğun dolaylı sorularla öğrenmeye çalış..
iş konusu açılırsa neler düşündüğünü, orada çalışmaktan dolayı rahatsız olup olmadığını anlamaya çalış

yanii alıcı gözüyle iyice bi bak bakam bize damat olabilecek miii vereliniortak
Selam cicişler...
Gamzem,oruçtan kuzum oruçtan..Hep böyleyim,halsiz,bitkin,durgun...Başka bir şey yok kuzum sağolasın...
hııımmm ok canım benim
aman iyi ol mutlu ol inş.

Back
X