Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

geldim kızlar üşütmüşüm ve kullandığım demir ilaçları beni mahvetti

ilaç içmesem başım dönüyor içincede ishal oluyorum ne yapacağımı bilemedim dr iç melisin diyor

kelebekçim hayırlı olsun canım da sanıyorum sen karıştırıyorsun ben hamiş değilim ah nerde o günler nerdeeeeeeeeeeeee

Mumum geçmiş olsun canım..

Demir ilaçları kabız yapar diyorlar ama sende ters etki yapmış galiba...:)))

Sarı leblebi iyi gelir derler...Birde normal bildiğimiz siyah çayı,böyle bir çay kaşığı kadar çiğ çiğ çiğnemek iyi geliyormuş...
ınşallah düzelirsin canım,en kısa zamanda...

Evet canım aynen öyle..

Bulmuştuk ev,ona güvenip toplandık ama adam vazgeçti vermekten,bizde kaldık öyle anlıcan..

Bakınıyoruz şimdi sağa sola,öyle güzel ve uygun bir ev bulursak taşınıcaz ,bulamazsakta vazgeçip eşyaları geri yerlertiricez:))))

Traji-komik bir haldeyiz yani..

Sen nasılsın bakimmm,bebişimiz nasıl?Tepişiyomu içerde...

Evet canım aynen öyle..

Bulmuştuk ev,ona güvenip toplandık ama adam vazgeçti vermekten,bizde kaldık öyle anlıcan..

Bakınıyoruz şimdi sağa sola,öyle güzel ve uygun bir ev bulursak taşınıcaz ,bulamazsakta vazgeçip eşyaları geri yerlertiricez:))))

Traji-komik bir haldeyiz yani..

Sen nasılsın bakimmm,bebişimiz nasıl?Tepişiyomu içerde...

inşallah istedıgın gıbı bı ev bulursun canım
taşınmak zaten zor hele boyle insan sınır olur ya

ben eh fena sayılmam
bebış in keyfı yerınde sanırım tepınıp duruyor

ıyi iyi maşallah sübhanallah...Daha daha iyi olsun inşallah tabi sende annesi:)))

Ben alıştım artık berinim yaa,nerde gariplik var hepsi bende..

%1 'deki 1 kişi hep ben oluyorum sanki:))

çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde,gerisi gelir Allahın izniyle..

İyi iyi maşallah sübhanallah...Daha daha iyi olsun inşallah tabi sende annesi:)))

Ben alıştım artık berinim yaa,nerde gariplik var hepsi bende..

%1 'deki 1 kişi hep ben oluyorum sanki:))

çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde,gerisi gelir Allahın izniyle..

Allah bu gunlerımızı aratmasın bıze
beterin beteri var

Amin Berincim amin....

Hehehe....Çok yeme kızzzz,şişçen iyicene..En son 20 kilo almıştın galiba..Şimdi ne durumdasın bakam...
Bebiş mideye baskı yapıyor galiba,ondan ekşime olauyor olabilir canım...

Gülyüzüm gördüm seni aşada,nassın kuzum..

Bende kaçayım ufaktan,gerçi uyku muyku yok bende..
Az daha dolanam bari npimmmmm...

selam kızlar çok kötüyüm çok feci ishal olmuşum halsizlikten öleceğim bildiğim bütün tedavileri uyguladım ama yok durmuyor

eşimi bekliyorum gelince hst gideceğiz midem bulanıyor ateşim var

Canım çok geçmiş olsun,ishal ilacı alıyormusun canım...demir ilacı yanında etki edermi bilmem ama...ishal adamı dermansız bırakır,canım birde oruçsun galiba,Allah yardımcın olsun...haşlama patates,sarı leblebi,bir çay kaşığı kadar kahve vb.bunları dene istersen...

mumu mutlaka git canım dr a......gebelikte ishal çok tehlikeli......
İnşallah bişiy çıkmaz da iyileşirsin bir an önce......

kızlar benim kırmızılar bugün teşrif ettiler sonunda....yarın randevum var....ve koşturmaca başlıyor.....Allahım bu işin sonunu hayırlı eyle..................

canım Allah söyletti galiba,mumu hamile kalacak inşallah...sonunda kırmızılar geldi demek...ey Allahım şu halimize bak...regli olmayı hiç istemezken şimdide olmayı bekliyoruz...inşallah bu sefer sağlıkla bebiğine kavuşursun,günbegün haberlerini bekliyoruz ona göre...hele de ben çok meraktayım,yarabbim bu sefer olsun......

top patladııııııı hepinize afiyet olsun orucunuz makbul niyetiniz kabul olsun kızlarrrrr:1hug:

canımcım top patlama sesini duymayalı yıllar oldu,hasret kalmışız,demek sizin oralarda hala atılıyor...keşke bizim burda da atılsa...eski günler daha bir başkaydı yawwwwww

hadı bana musade
iyi geceler kızlar

iyigeceler canımcım...bebişinle sana iyi uykular....

Amin Berincim amin....

[B]Hehehe....Çok yeme kızzzz,şişçen iyicene..En son 20 kilo almıştın galiba..Şimdi ne durumdasın bakam...
Bebiş mideye baskı yapıyor galiba,ondan ekşime olauyor olabilir canım...[/B]

Gülyüzüm gördüm seni aşada,nassın kuzum..

Bende kaçayım ufaktan,gerçi uyku muyku yok bende..
Az daha dolanam bari npimmmmm...

of of az yıyebılsem keşke
dıger topıkte enfazla 17 kılo alan var dr fırca yıyor sureklı kılo ver dıye

ama benım dr hıç bışey demıyor bana toplam 24 kılo aldım eskıden calı gıbıydım ondanmı acep dr bışey demıyor

Çok geçmiş olsun zuhalcim. Allah şifa versin inşallah.
Demek tedavisi yok diyorlar.
Peki ne zaman kontrole gideceksin bir daha?

saol teşekkür ederim nehircim ya geçenki mesajımda nevincime nehircim demişim inşallah kusuruma bakmaşıdır nevincim ismlerinizi karıştırıyorum bazen ama sizi karıştırdığımı sanmayın sakın nevincim evli sen bekarsın nehircim bi de alacakaranlıktaki çocuğa aşıksın:dance:

mumucum geçmiş olsun denefcim inşallah cevaplarımı okuyorsundur çok seviyorum gülüm seni hiç karşılaşamıyoruz

herkeze selamlar sevgilera.s.

gene ben :))
kelebeği allah söyletti.mumu hamiş olacak heralde. inş.
mumucum neyse onla geçmiş olsun.daha kötü bişey olmasında allah korusun.geçer inş bu da.

berin doğuracan kızım ne köyü yaw.allah allaaah.çıldırmış bunlar gerçekten de

nehirim babam iyi hamdolsun şimdi.artık yürüyebiliyo.kendi işlerini halledebiliyo kimseye muhtaç olmadan.çok çektik hepimizde.o günler gitsin bi daha gelmesin inş.allah bütün hasta olanlara da şifa versin.

bu arada cumanız mübarek olsun canım arkadaşlarım.

nevinim bulamasanızda önemli değil yaa.ne de olsa şuanda oturduğunuz eviniz var e kötü ihtimalle.açıkta değilsiniz yani.o yüzden acele etmeden içinize sinecek bi yer arayın derim.hem ne de olsa bizler küçüğüz.bayramda felan da pek gelen olmaz gibi. di mi.

ben koye gıdıyorum kızlar
Allah a emanet olun

köy yollarında doğurucan hee çıkma artık bekle doğumu kısa yürüyüşler yap canım ağırlaştın artık sen kayınvaldenede bravo valla çanta gibi taşıyomu seni bu halinle ttatlım ya herhafta köye niye gidiyosunki kusura bakma merak ettim canım benimŞeniz

slm kızlar cumanız mübarek olsun ben pek iyi değilim size bakıp çıkayım dedim
görüşürüz inş öpüyorum hepinizi.

Back
X