Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı cumalar canım arkadaşlarım
geldim şükür opuyorumnanaktan

dün evlilik yıldönümümüzdü :asigim: 3 seneyi devirdik hayırlısıyla
yeni tanıştığımızda gittiğimiz bir yer vardı oraya gittik, aynı masaya oturduk :asigim:
kalabalıktan biraz maceralı oldu o masayı kapmak ama sonunda muradımıza erdik kaydirigubbakcemile3
tabi bulantılarım yine başladı sonra pek tadımız olmadı ama yine de çok güzel bir gün geçirdik
ordan sultanahmete geçtik biraz renkli sokaklarında yürüyüş yaptık
hat yazan bi tezgah vardı
muhteşem yazıyorlardı ya
ismimizi yazdırdık :asigim: çerçeveletip odamıza asıcaz dünün anısına inş.

işte böyle
hepinizi çokkk özledim, özlüyorum :gitme:

çilekcim nasık gidiyor gebelik[/COLOR][/I]
buna şükür zuhalcim
ite-kaka gidiyor işte
bulantılar dışında pek şikayetim yok
hamdolsun herşey yolunda

Rabbim senin de şifanı tez zamanda verir inş.

:mymeka: daha çok istiyorum görmeeeek konuşmak, çok güzeel bişe buu:roflol:
Dün akşam eve 10'da zor geldim:roflol: Çok tatlıydı be çileğim
:kedi:

Ya işte :kedi: öyle işte. Bol bol gülüyoruz, azcuk bakışıyoruz:kedi: Çocukluk anıları filmler, aile ne biliyim işte çok güzel .Sonrada eve dönünce mesajlaşmalar:kedi:

Hımm gene başladı demek ama bitemeyede yaklaşıyor artık çileem.
Hımm 2 bileklik vardı demek ben tek zannediyordum. Peki unuttun mu bilerek mi takmadın yıksa??

Ayy hadi inşallah çıkmaz bir daha aksilikler zor durumlar inşallah..
Şöyle mutlu mesut sağlıkla atlatabilsen şu ayları..
Zaten az kaldı Allah'ın izniyleopuyorumnanaktan
canım beniiimmm opuyorumnanaktan biliyorum daha çok görmek, konuşmak, birlikte olmak istediğini :1hug:ama şansını zorlama istersen, babacığının fikri değişebilir kaydirigubbakcemile3
hem 10 a kadar nasıl dışarda kaldın bakimm :olmaz:

evet canım her iki kola da takılıyor, 2 bileklik var
bi ara hafiflemişti ya bulantılar bende takmamaya başlamıştım
o yüzden alışkanlığımı kaybettim unutuyorum bazen takmayı
inş. dediğin gibi bitimine yaklaşmışımdır :gitme:

çok şükür canım şimdilik fena gitmiyor işler
şurda 5 ay kaldı inş. opuyorumnanaktan

mumu kızlar benim kırmızılar bugün teşrif ettiler sonunda....yarın randevum var....ve koşturmaca başlıyor.....Allahım bu işin sonunu hayırlı eyle..................
amin inş. kelebeğim
hayırlı sonuçlar versin Rabbim
Çileğim senin baban nasıl oldu?
canımcım değneksizde topallıyarak belli mesafe yürüyebiliyor ama çok uzun süre kaldımı çok ağrısı oluyor
yine değnek kullanıyor yani.. şişliği de duruyor hala :gitme:
[/B]

yeni tanıştığımızda gittiğimiz bir yer vardı oraya gittik, aynı masaya oturduk :asigim:
kalabalıktan biraz maceralı oldu o masayı kapmak ama sonunda muradımıza erdik kaydirigubbakcemile3
tabi bulantılarım yine başladı sonra pek tadımız olmadı ama yine de çok güzel bir gün geçirdik
muhteşem yazıyorlardı ya

çileğim ne güzel.allah huzurunuzu daim eylesin yavrunuzla.ağzınızın tadını bozmasın.daha nice 3 seneler 10 senelr 20 seneler kutlayın inş. çoluk çocuk hep beraber.

ilk buluştuğunuz yer neresiydi.merak ettim. :1rolleyes:
o hat yazıları çok güzel oluyo.bize yaptırıp asmıştık duvarımıza.çok hoşuma gidiyor.baktıkça yaptırdığımız günleri hatırlıyorum.
ya sultanahmete gitme cesaretim yok bu sene açıkçası.aşırı kalabalık oluyo yaa.bi de ramazanın ruhuna aykırı ne varsa koymaya başladılar artık oralara.fasıllar çalgılar çengiler bilmem ne.hiç yakıştıramıyorum bunları oraya ben.
ama şu istanbulda sultanahmet kadar bana huzur veren başka bir mekan daha yok .bu da bir gerçek

canımm geçmiş olsun dikkat et kendine acil şifalar diliyorum mumumaa.
nevinim nerde bugün yok annensindemi acaba nehirde yok merak ettim bende şimdi:uhm:

Dün dayımlara gittim iftara ben pinkim, gecede orda kaldım, yeni geldim eve dahaŞeniz

geldim kızlar üşütmüşüm ve kullandığım demir ilaçları beni mahvetti

ilaç içmesem başım dönüyor içincede ishal oluyorum ne yapacağımı bilemedim dr iç melisin diyor

kelebekçim hayırlı olsun canım da sanıyorum sen karıştırıyorsun ben hamiş değilim ah nerde o günler nerdeeeeeeeeeeeee

Allah'ın izniyle gelir o günler inşallah..
Allah şifa versin mumum inşallahhhopuyorumnanaktan

canımcım top patlama sesini duymayalı yıllar oldu,hasret kalmışız,demek sizin oralarda hala atılıyor...keşke bizim burda da atılsa...eski günler daha bir başkaydı yawwwwww

Aaa nedenki?
Bizim burdada patlar, sahurda iftardazemuszemus
Patlamıyor mu duyulmuyor mu yoksam?

anaaaa
kimsecikler gelmemiiişşş
yoksa bundan sonra topiğe ilk merhabada tünaydın mı diyceezz

Bencede yahuuu:1closedeyes:

saol teşekkür ederim nehircim ya geçenki mesajımda nevincime nehircim demişim inşallah kusuruma bakmaşıdır nevincim ismlerinizi karıştırıyorum bazen ama sizi karıştırdığımı sanmayın sakın nevincim evli sen bekarsın nehircim bi de alacakaranlıktaki çocuğa aşıksın:dance:

Alacakaranlıktaki çocuk:asigim:
:roflol:
Sinanopuyorumnanaktan

nehirim babam iyi hamdolsun şimdi.artık yürüyebiliyo.kendi işlerini halledebiliyo kimseye muhtaç olmadan.çok çektik hepimizde.o günler gitsin bi daha gelmesin inş.allah bütün hasta olanlara da şifa versin.

Amin rady amiin..
Çok şükür inşallah dahada iyileşir.

köy yollarında doğurucan hee çıkma artık bekle doğumu kısa yürüyüşler yap canım ağırlaştın artık sen kayınvaldenede bravo valla çanta gibi taşıyomu seni bu halinle ttatlım ya herhafta köye niye gidiyosunki kusura bakma merak ettim canım benimŞeniz

Bencede:1closedeyes:

slm kızlar cumanız mübarek olsun ben pek iyi değilim size bakıp çıkayım dedim
görüşürüz inş öpüyorum hepinizi.

Geçmiş olsun nazcım.

Naz bugün sokakta istifra etmiş, durumu bayaa kötüymüş anlayacağınız.
Allah şifa versin..

muhteşem yazıyorlardı ya

işte böyle
hepinizi çokkk özledim, özlüyorum :gitme:

canım beniiimmm opuyorumnanaktan biliyorum daha çok görmek, konuşmak, birlikte olmak istediğini :1hug:ama şansını zorlama istersen, babacığının fikri değişebilir kaydirigubbakcemile3
hem 10 a kadar nasıl dışarda kaldın bakimm :olmaz:

evet canım her iki kola da takılıyor, 2 bileklik var
bi ara hafiflemişti ya bulantılar bende takmamaya başlamıştım
o yüzden alışkanlığımı kaybettim unutuyorum bazen takmayı
inş. dediğin gibi bitimine yaklaşmışımdır :gitme:

canımcım değneksizde topallıyarak belli mesafe yürüyebiliyor ama çok uzun süre kaldımı çok ağrısı oluyor
yine değnek kullanıyor yani.. şişliği de duruyor hala
:gitme:

Ayyy ayyy ayyy Nice nice nice senelere berbaer mutlulukla huzurlukla sağlıkla inşallah..
İyi vakit geçirmenize çook sevindim çileğim..
Napalım bu sene bulantılar müsaade etmeyecek, seneyede bebiş ağlayıp rahat vermeyecek:roflol:
Çok romantiksiniz opuyorumnanaktan Ne güzel isim yazdırmışsınız.
Off bu sene sultanahmet yüzü göremeyeceğim galibamafoldumben

Hee annemde öyle dedi:roflol::roflol:
Ama napiiimmafoldumben bi yemek yedik, arada akşam namazı kıldık, sonrada sahile çay içmeye gittik e al sana saat 10 hiç bişi anlamadıkopuyorumnanaktan

Belki seni rahatlatan onlardı çileğim, sen ihmal etme onlarıa.s

Allah şifa versin gamzem yaa..
Demek hala problemli . Ne kadar geç iyileşiyormuş,
Gerçi ozamanlarda demişlerdi uzun sürer eski haline dönmesi diye..
Ama dönecek Alah'ın izniyleopuyorumnanaktan

canım arkadaşlarım şimdi hepinizden bi ricam olucak
dua işinde bayağı bi problem çıkmaya başladı.okuyamayacak olan arkadaşlarımızın listesi bayağı bi kabarıklaştı bu son okumalarda.tabi bu da insanı biraz düşündürmüyo değil.hani 1-2 kişi tamam idare edilir de.fazla olunca hakikaten hem iş uzuyo hem de belirsizlik sıkıntı yapıyo.
ben şöyle söyliyim arkadaşlar.dua işi gönül işi.gerçekten rızayla yapılmayınca onun kabul görürlüğü de tartışılır.hele hele de böyle tefriciye maneviyatı çok yüksek bi duaysa.
okuyamayacak olan arkadaşlar.lütfen duaya başlamadan önce bizim bilgimiz olsun ki biz ona göre paylaştırma listesini düzenleyelim.gerçekten bu konuda kimse alınmaca kırılmaca darılmaca yapmaz.ama son dakka golü yiyince daha çok üzülüyoruz.
tamam ramazan olduğu için hepimizin meşguliyeti fazla gerçekten de.benimde öyle.topiğe bile zor uğruyorum.ama arkadaşlar biz duayı okumak için uygun zaman mı bekliyoruz.o uygun zaman hiç olmaz ki.önemi olan şartları zorlayıp uygun zamanı ayarlayabilmek.kişi başı en fazla 300 adet düşüyo.oturulduğu zaman 1 saatten az bi zamanda okunabilir.mesela yatmadan önce 1 saat ayırsak ve geç yatsak olmaz mı.
hem allahu teala demezmi o zaman;şu şu kullarım şu arkadaşları için gece 1 saat eksik uyuyup uykularından feragat edip,veya önemli bi işini geciktirip,bu zamanı duaya ayırdı.onların merhameti benden daha mı fazla.arkadaşlarına benden daha mı çok üzülüyorlar ki ona sıkışık zamanlarında bile dua ediyorlar.ben de onların dualarını kabul ediyorum o zaman demez mi.
lütfen arkadaşlarım.okuyamayacak olanlar önceden bildirsin.müsait oldukları zaman tekrar listeye girerler.ama paylaşılan dualar yarım kalmasın.gerekten hiç kırgınlık olmaz.yeterki yapılan dua ihlasla ve samimiyetle okunsun ve tamamlansın.zoraki ve mecburiyetten değil.ihlasla ve samimiyetle.lütfen

bizbirkaç kişi bu konuda çok istekliyiz.kabul olacağını bildiğimiz için çokta hevesliyiz.yani mutlaka okunacak emin olun.yarım ve eksik kalmayacak tefriciyeler

Son düzenleme:
çileğim ne güzel.allah huzurunuzu daim eylesin yavrunuzla.ağzınızın tadını bozmasın.daha nice 3 seneler 10 senelr 20 seneler kutlayın inş. çoluk çocuk hep beraber.

ilk buluştuğunuz yer neresiydi.merak ettim. :1rolleyes:
o hat yazıları çok güzel oluyo.bize yaptırıp asmıştık duvarımıza.çok hoşuma gidiyor.baktıkça yaptırdığımız günleri hatırlıyorum.
ya sultanahmete gitme cesaretim yok bu sene açıkçası.aşırı kalabalık oluyo yaa.bi de ramazanın ruhuna aykırı ne varsa koymaya başladılar artık oralara.fasıllar çalgılar çengiler bilmem ne.hiç yakıştıramıyorum bunları oraya ben.
ama şu istanbulda sultanahmet kadar bana huzur veren başka bir mekan daha yok .bu da bir gerçek
Allah razı olsun ayşem opuyorumnanaktan
amin amin aminn inşaallah

sirkeci yokuşundaki burgerking kaydirigubbakcemile3

evet ama müthiş oldu görsen, abim ve annemlere de yaptırdık çok mutlu olcaklar kaydirigubbakcemile2

sultanahmet harika bir yer
ama dün dediğin eğlenceleri görünce bir üzüldüm anlatamam, içim yandı durdu
tangırtılar tam caminin dibinde olacak şey değil mafoldumben

Ayyy ayyy ayyy Nice nice nice senelere berbaer mutlulukla huzurlukla sağlıkla inşallah..
İyi vakit geçirmenize çook sevindim çileğim..
Napalım bu sene bulantılar müsaade etmeyecek, seneyede bebiş ağlayıp rahat vermeyecek:roflol:
Çok romantiksiniz opuyorumnanaktan Ne güzel isim yazdırmışsınız.
Off bu sene sultanahmet yüzü göremeyeceğim galibamafoldumben

Hee annemde öyle dedi:roflol::roflol:
Ama napiiimmafoldumben bi yemek yedik, arada akşam namazı kıldık, sonrada sahile çay içmeye gittik e al sana saat 10 hiç bişi anlamadıkopuyorumnanaktan

Belki seni rahatlatan onlardı çileğim, sen ihmal etme onlarıa.s

Allah şifa versin gamzem yaa..
Demek hala problemli . Ne kadar geç iyileşiyormuş,
Gerçi ozamanlarda demişlerdi uzun sürer eski haline dönmesi diye..
Ama dönecek Alah'ın izniyleopuyorumnanaktan
sağolasın nehirimm opuyorumnanaktan inşaallah
ama dediğin gibi seneye de bebiş rahat vermicek galiba kaydirigubbakcemile3
olsun biz de parkı olan restaurantlar varya öle bi yere gideriz
gerçi onun içinde çok küçük dimi kaydirigubbakcemile3

seni o mu bıraktı peki eve, nasıl yaptınız kaydirigubbakcemile

tamam canım haklısın buyrunnnnnnnnn

evet biliyorduk bu kadar uzun süreceğini
inşaallah çok daha iyi olacak hepsi Allah tan :çok üzgünüm:

Allah razı olsun ayşem
çok çokkk güzel yazmışsın
tamamen katılıyorum

kendi adıma konuşayım
son zamanlarda işlerim gerçekten yoğun, işyerinde hiççç vakit ayıramıyorum
eve gidincede direk anneme geçiyoruz yemekti, toparlamaydı eve dönene kadar baya zaman alıyor
ve de hamileliğimden dolayı çok çabuk uykum geliyor inanın hiç dayanamıyorum bazen
o yüzden fazla zaman bulamıyorum bu yüzden de çok yavaş ilerliyor, gecikiyorum yani hep mafoldumben
bundan dolayı lütfen hakkınızı helal edin bana

hayırlı cuamlar canlar.nasılsınız.geçmişi okurken yoruldum ya..
ay nehir bacım şimdi senin yerinde olmak için neler vermezdim.bu günlerinin gıymetini bil tatlım.evlenince romantizm malesef azalıyo..kaydirigubbakcemile3para ,kaynana dertleri başlıyo :bbo:
nazım çok geçmiş olsun canım.okadar kötümü gidiyo mide bulantıların.bi doktora gideydin bacım...
zühalim yazdıklarını okudum canım.inan bende seni çok seviyorum.gelmeyincve merak ediyorum...
çilegim seninde geçmedimi bulantıların bacım...
rady tatlum sen ne yaparsın.hem ev hem iş çok zor demi.kolay gelsin canım...çok şükür evde olunca herşeyi yetiştirebiliyom.bu sene ramazanda çok rahat geçiyo
gülyüzüm 10.000 tl mi..:bbo:nerden bulacaz okadar parayı abowwwww.benim aşılama degil mikro enjeksiyon olmuştu...özel muayehanede...heralde o kadar parayı bulamam bacım.fındık bilem o kadar para etmez ya..o kadar oparayı toparlamak zaman alacak bizim için.-tatlicadiarzu-:çok üzgünüm:
kızlar şimdi ben kaçar...biraz uyku moduna gireyim başım çok agrıyor..
isimlerini yazmadıgım arkadaşlarım ıda ayrı ayrı çok öpüyorumALLAHA EMANET OLUNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok çileğim olur mu öyle şey.sen gerekten de üzerine düşen görevi fazlasıyla yapanlardan birisin.allah razı olsun
ya bende bu sefer geciktirdim.ancak bugün bitirebildim.ramazandan dolayı altüst oldum.tamamen dengem bozuldu.ne uyku ne dinlenme hibişey kalmadı.çok koşuşturmaca geçiyor.cumartesi pazara da evde davetlerim var.ama duaları okuma konusunda çok istekliyim gerçekten.önemli olan bu bence.ben bi şekilde zamanını bulup yine tamamlıycam vazifemi.yeterki arkadaşlarımın yüzü gülsün.sıkıntıları bitsin.
yavrularına kavuşsunlar.

yok çileğim olur mu öyle şey.sen gerekten de üzerine düşen görevi fazlasıyla yapanlardan birisin.allah razı olsun
ya bende bu sefer geciktirdim.ancak bugün bitirebildim.ramazandan dolayı altüst oldum.tamamen dengem bozuldu.ne uyku ne dinlenme hibişey kalmadı.çok koşuşturmaca geçiyor.cumartesi pazara da evde davetlerim var.ama duaları okuma konusunda çok istekliyim gerçekten.önemli olan bu bence.ben bi şekilde zamanını bulup yine tamamlıycam vazifemi.yeterki arkadaşlarımın yüzü gülsün.sıkıntıları bitsin.
yavrularına kavuşsunlar.

inş canım hayırlısıyla inş ağzına yüreğine sağlık hepimizin inş okuyan okuyamıyan herkesten ALLAH razı olsun inş

Selam arkadaşlarım...

Geçmişi okudum anca gelebildim...

gamzem,yıldönümünüz kutlu olsun canım..
Rabbim sağlıklı,huzurlu,mutlu,evlatlarınızla beraber nice nice yıllar nasip etsin..hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..

Ahhh ahhh seneye evlilik yıl dönümümü bebeğimin ağlaması eşliğinde,güzel bir yerde kutlamak için neler vermezdim neler...:çok üzgünüm:

Radym,ağırdan alıyoruz zaten canım..Evet kimse gelmiyor genellikle ama geçen bayramda annemler bizdeydi, etleri kesiyorlardı...Annemlere gelen 3-5 misafir bize gelmişti haliyle
Ama çok süper oluyor ya,bayramda misafir gelmesi..
Bize gelen evlatlarımız torunlarımız olacakmı acaba??
Veeee ağzına sağlık Radym,çok güzel yazmışsın,tüylerim ürperdi valla..Allah razı olsun...
Bende istiyorum okumak ve okunmalı kesinlikle..Faydasını çok gördük,görmeyede devam edeceğiz Allahın izniyle...Ama dediğin gibi taaaa yürekten okunmalı,ayy okuyayımda bitsin of poff diye değil...
Rabbim kabul buyursun her haliyle...

Berincim,gülegüle git güle güle gel..Bu kız kaldı yollarda yaa,eşide burda değil:çok üzgünüm:

Zuhalcim takma kafana tatlım,biz alışıkız çünkü bizim isimleri normaldede karıştırırlar zaten:)))

Kelebeğimhadi bakalım,bismillah diyelim..
Hayırlı olsun..
[Hadi kelebeğim,güzel haberlere ihtiyacımız var,bekletme bizi...
sağol canım inşallah....

Kelebeğim çok sevindim..Rabbim tedavini rast getirsin..ınşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır tedavin inşallah..

teşekkürler...Amin....

geldim kızlar üşütmüşüm ve kullandığım demir ilaçları beni mahvetti

ilaç içmesem başım dönüyor içincede ishal oluyorum ne yapacağımı bilemedim dr iç melisin diyor

kelebekçim hayırlı olsun canım da sanıyorum sen karıştırıyorsun ben hamiş değilim ah nerde o günler nerdeeeeeeeeeeeee

ayyy pardon..... ne bileyim aklımda öyle kalmış....ınşallah olur canım....

canım Allah söyletti galiba,mumu hamile kalacak inşallah...sonunda kırmızılar geldi demek...ey Allahım şu halimize bak...regli olmayı hiç istemezken şimdide olmayı bekliyoruz...inşallah bu sefer sağlıkla bebiğine kavuşursun,günbegün haberlerini bekliyoruz ona göre...hele de ben çok meraktayım,yarabbim bu sefer olsun......

evet inşallah Allah söyletmiştir.....

bugün kontrole gittim...minicik bir kistim varmış...önemli değil dediler...
hormonlar baskılanmış...puregona başlıyorum bu akşam...salıya tekrar kontrol var....

rady çok haklısın söylediklerinde...Ama sanırım ramazan diye gün yetmiyor arkadaşlara...ben de aynı durumdayım...Sürekli bir yerlere davet ediliyoruz,misafir ağırlıyoruz. annem temizlik yaptı 2 gün ona yardım ettim, işe başladım, sıcaklar derken ben de bir türlü bitiremedim....:kedi:
Ama çok istekliyim...bitirmek istiyorum.kimseye havale etmek istemiyorum.ramazan bitene kadar biraz esnek davranalım...ben mazareti olmadan okumaya üşenen arkadaşlarımız olduğuna inanmıyorum,inanmak istemiyorum...böyle bir sevabı hem de bu güzel günlerde kimsenin elinin tersiyle iteceğini sanmıyorum...

hafta sonu bitiricem inşallah....pazartesiye kadar müsade..... opuyorumnanaktan

nevincim bize de eşimin amcaları gelir bayramın son günü.o da biz kendimizi önemli hissedelim diye yani :)))
ama ben yine de kimsenin gelmediğine aldırmadan,büyük evler ne hazırlık yapıyolarsa bayram için bende aynılarını yapıyorum.şekerim çikolatam kolonyam baklavam herşeyimle yani :)))
bayram olduğunu nası anlıycaz yoksa dimi.çoluk çocukta yokki onlara bayramlık felan alalım.kavga edelim.onlar başka bişey istesinler.biz onu beğenmeyelim felan.neyse o günler de gelecek inş. nevinim.gelecek inş.

kelebeğim inşallah dediğin gibidir.bence de herkes istiyodur ama tembellik ediyoruz biraz işte.ama elimizi çabuk tutmazsak ta ramazanda asdece bir kişiye daha okyabiliriz ancak.ünkü yarıladık ramazanı.biz de istiyoruz ki en azından yakın zamanda tedavi olacaklarınki ramazanda bitsin.geen sene öyle olmuştu ve hepsi kabul oldu hemen hemen allahın izniyle.

ben yavaştan kaçıyorum kızlar.bu akşam yarın akşam ve de pazar akşamı misafirim var. hehe ne güzel dimi
haydin öpüldünüz cümmleten
hayırlı iftarlar.
oruçları açmadan birbirimizi hatırlıyoruz ona göre :))

tamam radycim.....daha çabuk okuycam inşallah.
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah....

Allah kolaylık versin canım......

nevincim bize de eşimin amcaları gelir bayramın son günü.o da biz kendimizi önemli hissedelim diye yani :)))
ama ben yine de kimsenin gelmediğine aldırmadan,büyük evler ne hazırlık yapıyolarsa bayram için bende aynılarını yapıyorum.şekerim çikolatam kolonyam baklavam herşeyimle yani :)))
bayram olduğunu nası anlıycaz yoksa dimi.çoluk çocukta yokki onlara bayramlık felan alalım.kavga edelim.onlar başka bişey istesinler.biz onu beğenmeyelim felan.neyse o günler de gelecek inş. nevinim.gelecek inş.

kelebeğim inşallah dediğin gibidir.bence de herkes istiyodur ama tembellik ediyoruz biraz işte.ama elimizi çabuk tutmazsak ta ramazanda asdece bir kişiye daha okyabiliriz ancak.ünkü yarıladık ramazanı.biz de istiyoruz ki en azından yakın zamanda tedavi olacaklarınki ramazanda bitsin.geen sene öyle olmuştu ve hepsi kabul oldu hemen hemen allahın izniyle.

Allah razı olsun amcanızdan..

Aynen Radym,çikolata,şeker,kolonya bulunur mutlaka...
Ayy dimiiiiiiiii,hayır yavrum o güzel değil bak bunu alalım,hayır anne asıl o güzel değil hangi devirdensin,sus dilini koparırım bak senin,anneyle öyle konuşulmaz:)))))))))))

Evet evet evet Radym,çok doğrusun...
Ben hariç hepsi tuttu galiba dimi:))))))
Neyse neyse...

Hadi Rady kolay gele sana,hamarat hatun..Afiyet şeker olsun yedikleriniz...

Back
X