- Konu Sahibi bebekecem17
- #16.481
of nehır of![]()
Büyüyttüm Denefçim...
Güzel bir hikayeymiş ve çok doğru....
Denefim ihmal etme kuzum doktoru...
Gerçi doktorlar adet miktarının az yada çok olmasının önemli olmadığını söylüyorlar ama eğer 10 günü geçerse kanaman,sen bir git ne var ne yok bi baktır canım...
Nazcım geçmiş olsun...Trafik kazası hayattaki en büyük korkularımdandır...
Radyyyyyy,Radyyyyyy,Raddyyyyyy
Vay hain vayyyy..İnsan kkdaşları olmadan pier lotiye sahura gidermi beeeaaaaaa..
Ogün gidememiştik zaten,içimizde kalmıştı..
Şimdide uzaktan uzaktan bakıyoz böle...
Çok iyi yapmışsınız yaa,süper olmuştur heralde...
Anacım sen okadar misafiri nasıl ağırladın yaaa,tebrik ettim seni valla...
Okadar kalabalık misafir beni çok korkutuyor.Çünkü yemeklerimin miktarı artınca,lezzetini tutturamıyorum((
Ama her şeye rağmen kalabalık sofralarada bayılırım.Ev sahibi ben değilsem dahada bayılırım:roflol::roflol::roflol:
aynen bende
Berincim 24 kilo baya çok gerçekten,çünkü 1 ayın daha var..Son aylarda çok kilo alınırmış sanırım,bu 1 aydada birkaç kilo alırsın daha muhtemelen...Neyseki doktor ilgilenmişte 2 kelam etmiş,tahlil istemiş..Hayırlı güzel sağlıklı sonuçlar inşallah...Normal doğummu düşünüyosun sen?
normal duşunuyorum ama tabı allah bılır bı aksılık olmazsa :Saruboceq:
Gamzem valla ramazandan dolayı heralde..Bilgisayarı elime alasım gelmiyor yaa..Yemek yemeden kendime gelemiyorum,anca bu saatlerde keyfim geliyor.Şimdi kociş yokta ben açtım,o evde olunca onda oluyor bilgisayar,oyun oynuyor sürekli.Nehirde kendi bilgisayarında..Bende napıyım kitap okuyorum...Öptün cınımmmm....Yeğenimide tebikiiiii,,Hatta onu daha çok çok öptümŞeniz
of ya şu oyun cok fena ya
habıre bırılerını gecmeye calışıyon
cok calışmak lazım cok ama ev işlerı de kalır o oyun varken
daha namaz kılcamda yatıcam yarına randevum var