geleceğin kayınvalidesi ben, korkuyorum ?

ayy ama benim kayınvalideye azıcık güldünmü 3 ay bizde kalıyo mecburiyetten suratsız oluyorum eşimi dolduruyo falan en iisi böle yapmak o yüzden çok konusunlar istemiyorum en ufak örnek yok efendim yeni yılda saat 12 yi geççince aramammışım çok üzülmüş öle şeyler ertesi gün aradık çünkü eglencedeydik ama bir trip bir tirip öle oluncaaa bende sevemiyorum

yeni evlisiniz değil mi :)
daha alışamamıştır evlendiğine.Bebek gibi görüyordur.Önce Erkek anneleri şımartıyor sonra biz eşler şımartıyoruz bu erkekleri :) Tavsiyem hiç kötü söz söylemeyin kırmayın ama kurallarınızı ufak ufak koyun.
zamanla alışır.

yeni evlisiniz değil mi :)
daha alışamamıştır evlendiğine.Bebek gibi görüyordur.Önce Erkek anneleri şımartıyor sonra biz eşler şımartıyoruz bu erkekleri :) Tavsiyem hiç kötü söz söylemeyin kırmayın ama kurallarınızı ufak ufak koyun.
zamanla alışır.
2 yıl oldu evleneli aynı şehirde yaşamıyoruz biz eşimle 8 sene sevgiliydık hep aynııı olsaydı anlardım evlenmeden önce oglunu arayıp sormazdı evlendikten sonra pek kıymetlı oldu oğlu kıskandı muhtemelen :) benimki kötü guruba giriyo bize geliyo oğlula kavga ediyo herkeze karısı dolduruyo dio allah biliyo ama ben yapmıyorum o yüzden biraz korksamda iii davranmıyorum benimde başıma gelir die bir yandanda bana devamlı iftira atan sölemedgim şeyleri söyledi diyo hak ediyo laf söylemem ben öyle kavga etmem ama arama mesafe koyuyorum

İyi kayınvalide değil aslında
iyi insan olunur. İyi bir insansanız iyi abla ,iyi arkadaş vs. olabilirsiniz.Özel bir çabaya gerek kalmaz.Geri kalan da karşınızdakine bağlıdır.

İyi kayınvalide demek anlayışlı ve kendi yerini bilen bi insandır bana göre .
İnşallah ileride kayınvalide de olurum oğlum olursa =))
Ben asla 'acaba bana bakar mı , benim dediğim olsun ' diye düşünmem .
Oğlum kimi istiyorsa , hangi şartlar altında yaşamak istiyorsa yaşayabilir.
Bu onun hayatı ve ben engel olmak istemem .
Kendimi valide sultan olarak görmem yani =)
Ay benim gelinim çok şanslı olur :p

Herşeyin iyisini hayırlısını versin yüce rabbim,iyi insanlarla helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı.
K.validenin iyiside kötüsüde var maalesef,büyükler çocuklarının yuva kurduğunu,evlatlarda bir aile olduklarını fark ettikleri zaman sorunlar ortadan kalkar.
Burada büyüklerede küçüklerede çok iş düşüyor,senin ailen benim ailem moduna girilmesin,herşey karşılıklı sonuçta.
Ama erkek annelerinden ricam,lütfen ama lütfen çocuğunuzu yetiştirirken kadına saygılı olmayı,terbiyeli davranmayı,eş ile anne arasındaki dengeyi(ben terazi derim) iyi kurmalarını öğretmeleri lazım.
Benim oğlum bana ait denmemeli,onunda bir hayatı var eşi çocuğu var.
Denge çoık önemli burada..

Back
X