Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kredi borcu falan yoksa gayet de alır iyi marka. Daha yeni oğlana İgor çizme aldım. İçim acıdı mı evet, pişman mıyım hayır. :KK53:
daha atanalı 1 yılı anca geçti tek maaştı.ama hemen ev alamıyorumm fazla birikmiyor konusu açtı.linçlendi.gene açtı aynı konudan. :KK45: sanırım zor bir çocukluk gençliği olduğundan kıtlık psikolojisi var konu sahibinde.

daha atanalı 1 yılı anca geçti tek maaştı.ama hemen ev alamıyorumm fazla birikmiyor konusu açtı.linçlendi.gene açtı aynı konudan. :KK45: sanırım zor bir çocukluk gençliği olduğundan kıtlık psikolojisi var konu sahibinde.
Ev alamamak ve geçinememekle ilgili o kadar çok aynı konuları açıyor ki iki tanesinin başlığı bile aynı. :KK45:

konuyu açıp 1 2 gün de yazmıyor.ama biz üyeler birbirimize düşüp banlanıyoruz.bu sefer bari birlik olalımmm :işsiz: :KK45:
Haram diye zırvalamadıkları sürece herkesle birlik olabilirim :KK53: Gideyim de öğretmen maaşımla aldığım yeni kabanımı deneyeyim. Kargoyu anca açacağım. Bütün gün gezdik öğretmen maaşımızla ahsjjajsja

siteden öğrendiklerim:öğretmen maaşı çok az öğretmen olma doktor maaşı çok az doktor olma.ee benim kız ne olsun ne okusun ayol o zaman?edit:konu sahibinin eski konusunda doktor maaşları fazla dediğim için de tartışma çıkmıştı.hatta o üyelerden biri geçen hafta özelime durup dururken yazdı bizim maaşlarımız azzzz sağda solda doktor maaşı çok yazıp durma gibi birşeyler dedi :KK45:

siteden öğrendiklerim:öğretmen maaşı çok az öğretmen olma doktor maaşı çok az doktor olma.ee benim kız ne olsun ne okusun ayol o zaman?edit:konu sahibinin eski konusunda doktor maaşları fazla dediğim için de tartışma çıkmıştı.hatta o üyelerden biri geçen hafta özelime durup dururken yazdı bizim maaşlarımız azzzz sağda solda doktor maaşı çok yazıp durma gibi birşeyler dedi :KK45:
Ama öğretmenler atanamıyor. Ben öğrencilerime de tavsiye etmiyorum. Özelde de sürünüyorlar, haklarını alamıyorlar. Ben özelde sürünen doktor görmedim. 😐

Ama öğretmenler atanamıyor. Ben öğrencilerime de tavsiye etmiyorum. Özelde de sürünüyorlar, haklarını alamıyorlar. Ben özelde sürünen doktor görmedim. 😐
ayda 8 9 bin zor alıyormuş uzman doktorlar.benim akrabalar çok fazla alıyor deyince de kızıyorlar ayoll.bizimkiler ay da mars da doktor galibaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X