Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ama çocuk istismarı konusu açtığında rehberlikçiyim demişti.
Bir konusunda da Türkçe öğretmeni. Lulutas’ın bir tek Allah bir dediğine bir de hayat pahalı, ev alınmıyor dediğine inan. :D

ben de 12 13 diye tahmin etmiştim .bu parayla mont alınamıyor mu peki?terlikle kışı mı geçireyim yazmış da..bizler de dar gelirliyiz ama mont ta alıyoruz bot da :KK45:
Yeni kaban da aldım, Koton’dan ama. İpekyol’dan alamazsın evet. :süslü:

Yeni kaban da aldım, Koton’dan ama. İpekyol’dan alamazsın evet. :süslü:
yoo alırsın.yüzde yetmiş indirime girer sık sık.bir de do..p tarzı uygulamalarda etiketli 300 350 ye bulunuyor.e kotonda da o fiyatlaraydı montlar.ha bir de yazın kışlık kışında yazlık alırsan pekala markalı giyebilirsin asgari ücretli değilsen

yoo alırsın.yüzde yetmiş indirime girer sık sık.bir de do..p tarzı uygulamalarda etiketli 300 350 ye bulunuyor.e kotonda da o fiyatlaraydı montlar.ha bir de yazın kışlık kışında yazlık alırsan pekala markalı giyebilirsin asgari ücretli değilsen
Ben İpekyol’dan çok alışveriş yapıyorum zaten. Kast ettiğim şey, şu an alamazsın mont kaban. Sezon sonunda olabilir. Şu an param anca Koton’a yetti. :KK53:

Ben İpekyol’dan çok alışveriş yapıyorum zaten. Kast ettiğim şey, şu an alamazsın mont kaban. Sezon sonunda olabilir. Şu an param anca Koton’a yetti. :KK53:
şu an anca kotona yeter zaten orada da tuzluydu fiyatlar.bir kargo pantolona 180 tl verdim 2 hafta önce.afra mı tafra mı ne onun koleksiyonuydu :KK45:

şu an anca kotona yeter zaten orada da tuzluydu fiyatlar.bir kargo pantolona 180 tl verdim 2 hafta önce.afra mı tafra mı ne onun koleksiyonuydu :KK45:
Afra da ne ara koleksiyon üretir oldu ya. 😐 Evet az para vermedim, Koton’un bizınısından aldım. Ama hala Cat bot alamadım be cey :KK14:

Eklentiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X