- 10 Nisan 2014
- 42.582
- 113.963
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
yarın siteye giriş yapsın da öğretmenler gününü erkenden kutlayayımmLulutas temsili

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın siteye giriş yapsın da öğretmenler gününü erkenden kutlayayımmLulutas temsili
ay kalbıme ınecek ıpek esarp hakıkı derı canta aldırdılar bıze oy oyBakanlıktan okullara resmî yazı geldi, hediye yasak![]()
deri çantam var mı evde diye baktım da yokmuşş.markalar bile sahte deri.acilen öğretmenliğe dönmem lazımmm.belki bana da alan oluray kalbıme ınecek ıpek esarp hakıkı derı canta aldırdılar bıze oy oy
o kadar da dedım herkesın fıkrını mı alsanız dıye sınıf annesıne, cocuklar hedıye kulturunu ogrensın bırı sıır okusun bırı resım yapsın daha anlamlı olur dıye
Öğrenci başına ne kadar topladılar?ay kalbıme ınecek ıpek esarp hakıkı derı canta aldırdılar bıze oy oy
o kadar da dedım herkesın fıkrını mı alsanız dıye sınıf annesıne, cocuklar hedıye kulturunu ogrensın bırı sıır okusun bırı resım yapsın daha anlamlı olur dıye
Sadece sınıf öğretmenlerine alınıyor öyle. Ben lisedeyim, hiç görmedim.deri çantam var mı evde diye baktım da yokmuşş.markalar bile sahte deri.acilen öğretmenliğe dönmem lazımmm.belki bana da alan olur![]()
Antep fıstığı dese belki, fındık cidden olmamış.Tivoli ve lulutas en sevdiklerimden. Konuları daima aksiyon severleri tatmin eder. Hala öğretmen kavgasına dönmemiş banlanmamis kimse. Hadi ama biraz gayret arkadaşlar
Mont da mı almayayım ve terlikle mi gideyim güzel bir giriş. Fındık olmamış.
siteden öğrendiklerim:öğretmen maaşı çok az öğretmen olma doktor maaşı çok az doktor olma.ee benim kız ne olsun ne okusun ayol o zaman?edit:konu sahibinin eski konusunda doktor maaşları fazla dediğim için de tartışma çıkmıştı.hatta o üyelerden biri geçen hafta özelime durup dururken yazdı bizim maaşlarımız azzzz sağda solda doktor maaşı çok yazıp durma gibi birşeyler dedi![]()
ya nıye bu kadar zoruma gıttı bılıyor musunderi çantam var mı evde diye baktım da yokmuşş.markalar bile sahte deri.acilen öğretmenliğe dönmem lazımmm.belki bana da alan olur![]()
Aklın yolu birAntep fıstığı dese belki, fındık cidden olmamış.
ay kalbıme ınecek ıpek esarp hakıkı derı canta aldırdılar bıze oy oy
ogretmene esarp,canta,cıcek hedıye+stajyere hedıye+okula pastaÖğrenci başına ne kadar topladılar?![]()
e senin de sınıfın yok mu?ortaokul öğretmenlerinin var.bizim de ing. öğretmeni sınıf öğretmenimiz.dolayısıyla ona aldıkSadece sınıf öğretmenlerine alınıyor öyle. Ben lisedeyim, hiç görmedim.![]()
bırgun whatsaapdan bırsuru resım geldıAllah Allah delimi bu kadın. Hediyeye onu da ortak etseydiniz vazgeçerdi belki
what?neyyyy?kişi başı 200?ogretmene esarp,canta,cıcek hedıye+stajyere hedıye+okula pasta
kısı bası 200 tl
kucuk bır anaokulu burası
sınıflar kucuk kısı sayısı az
velının bır tanesı benım arkadasım bu ay benımkını de sen oder mısın sana ben sonra versem dedı mesela
sınıf annesı kendı kafasına gore ıs yaptı
keske sınıf annem olsanwhat?neyyyy?kişi başı 200?ben sene başında topladığım 30 ar tl ileki sınıf kalabalık değil hem sınıf ihtiyaçlarını hem de hediyeleri çiçeği hallettim .şu ekonomide 200 tl yi nasıl istedi?hadi o istedi de veren niye verdi?
bırgun whatsaapdan bırsuru resım geldı
hanımlar hemen cevap verın bunu alıyorum begendınız mı bırsuru canta resmı
stajyer kıza da kahvaltılık cerezlık falan
dedım kı stajyer kız lıse ogrencısı
kıyafet falan daha uygun olmaz mı ogrencı sonucta
mesela kotondan hedıye cekı dedım
porselen kahvaltılık bırseyler almıs ya ne yapsın kız ceyızı tuhaf tuhaf seyler
o 30 la neler neler aldım bir bilsen.sizin sınıf annesi pamuk prensesin üvey annesi gibiymiş maşallahh.2 küsür toplamış ha .allahtan dior çanta hermes eşarp alalım dememişşşşkeske sınıf annem olsan
gercekten whatsaapda bır sessızlık oldu tek sesı cıkanda ben oldum bana cevap bıle vermedı sanırım bana gıcık oldu
hepımızın acemılıgı tek bır kısıde 2 cocuk var oda ıkıncıyı yenı dogurdu hepımızın ılk kez okul macerası bılmıyoruz kı ne nasıl olur sen 30 tl dıyorsun ben şok![]()
Öğrenci sayısı azsa olur gerçi. Hayri Küpeli‘de 1. sınıflar hep 25 lira topluyor. Öğretmene 500 liraya saat ve çiçek alınacakmış. La Parina diye bir çiçekçi açıldı, oradan alacaklar çiçeği. Buna rağmen 25 lira. Ama sınıflar 40+ogretmene esarp,canta,cıcek hedıye+stajyere hedıye+okula pasta
kısı bası 200 tl
kucuk bır anaokulu burası
sınıflar kucuk kısı sayısı az
velının bır tanesı benım arkadasım bu ay benımkını de sen oder mısın sana ben sonra versem dedı mesela
sınıf annesı kendı kafasına gore ıs yaptı