Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve ögretmen de kabul mu ediyor böyle bir seyi?
Bize uygulamadan mesaj geldi. Temadan agac bagisi bile kabul edilmeyecektir diye.
ogretmenımızın daha haberı yok
bence tanıdıgım kadarıyla ogretmen mahcup ve uzgun olacaktır

Bu tarz isguzarliklara gıcık oluyorum. Herkese sorulur siz ne düşünüyorsunuz diye. Belki öğretmenin de pahalı bir hediye hoşuna gitmeyecek
kımse sesını cıkarmayınca bende uyum sagladım acıkcası belkı onlar da benım gıbı dusunmuslerdır
bılemedım

ogretmenımızın daha haberı yok
bence tanıdıgım kadarıyla ogretmen mahcup ve uzgun olacaktır

Yani bilmiyorum özel diye mi bu kadar rahat davrandilar ama insanlar özele cogunlukla herseylerinden kisip gönderiyor. Oglumun okulunda sirf cocuk iyi okula gidebilsin diye asgari ucretle ise baslayip kendine tek kurus kalmadan okula yatiran veli var 🙄🙄🙄 özel bir indirim yapilmadiysa yetmiyor bile bu rakam. Rahat rahat gönderen insan sayisi cok az. Bence cok kotu bir aksiyon olmus. Umarim gercekten zorda kalan olmamistir.

Bu tarz isguzarliklara gıcık oluyorum. Herkese sorulur siz ne düşünüyorsunuz diye. Belki öğretmenin de pahalı bir hediye hoşuna gitmeyecek
bence rahatsız olacak bu kadar pahalı bır hedıyeye... ogretmenı azıcık tanıdıysam o ızlenımı aldım ben

Yani bilmiyorum özel diye mi bu kadar rahat davrandilar ama insanlar özele cogunlukla herseylerinden kisip gönderiyor. Oglumun okulunda sirf cocuk iyi okula gidebilsin diye asgari ucretle ise baslayip kendine tek kurus kalmadan okula yatiran veli var 🙄🙄🙄 özel bir indirim yapilmadiysa yetmiyor bile bu rakam. Rahat rahat gönderen insan sayisi cok az. Bence cok kotu bir aksiyon olmus. Umarim gercekten zorda kalan olmamistir.
hayır ozel degıl devlet anaokulu
ısmını verırsem kesıııın kesın bılen cıkar merkezde cok bılınen bır okul
ozel gıbı bakımlı velılerın ortamın ozel gıbı oldugu ama devlet anaokulu

Siniflar kucuk kisi sayisi az dediniz diye sanirim aklimda oyle canlandi.
Yine de 200 tl hediye icin cok. 😒😒

Siniflar kucuk kisi sayisi az dediniz diye sanirim aklimda oyle canlandi.
Yine de 200 tl hediye icin cok. 😒😒

okulda en kalabalık sınıf 20 kısı
kesınlıkle cok bır kere cocukların anlamayacagı bırsey cocuk ne bılsın cantanın ozellıgını bırde el cantası gıbı bırsey kucuk ogretmen nerde nasıl kullansın onu ...

okulda en kalabalık sınıf 20 kısı
kesınlıkle cok bır kere cocukların anlamayacagı bırsey cocuk ne bılsın cantanın ozellıgını bırde el cantası gıbı bırsey kucuk ogretmen nerde nasıl kullansın onu ...
3600 civarı topladı yani pessss.barii içine değiştirme kartı koydursa da kadın bari beğendiği ürünü kullansa o fiyata

3600 civarı topladı yani pessss.barii içine değiştirme kartı koydursa da kadın bari beğendiği ürünü kullansa o fiyata
he onu koymus hatta guzel notda yazmıstı el yazısıyla hepımız adına
kıme daha cok sevimli gorunmek ıstıyorsa artık :D

what?neyyyy?kişi başı 200? :duduk: ben sene başında topladığım 30 ar tl ileki sınıf kalabalık değil hem sınıf ihtiyaçlarını hem de hediyeleri çiçeği hallettim .şu ekonomide 200 tl yi nasıl istedi?hadi o istedi de veren niye verdi?
Vermem ben de. Hediye degil de fidan isi cok hoş. Bunlar daha anlamlı. Hediyeler yarış için alet edilmis maalesef. Hediye de kabul etmiyorum, almıyorum da.

Bazen gerçeğinden fazla bu konuyu taktığımı düşünüyorum. Ama elimde değil. Dolar 11.5u zorluyor. Sıvıyağ 100 TL'yi geçti. Ya resmen geçinemiyorum. 5 kurusu kenara koyamıyorum çocuğuma nirneb bir ev bile bırakmayacağım. Kiradan çıkamayacağım belli. Düşünüyorum lüks harcamam da yok. Ne pahalı kuaföre giderim ne 500 liraya bot alırım. Niye olmuyor. Eve giren 10bine rağmen neden geçinmeyi beceremiyorum. 2000 kira 1700 kreş faturalar mutfak derken çöp oluyor gidiyor. Ne bileyim fındık da mı almayayım kızıma kitap da mı almıyım. Mont falan almayıp terlikle hırkayla mı geçireyim kışı niye yetmiyo bu para. Çok sinirlerim bozuldu şu kuru görünce biri bunun düşeceğini biraz olsun ekonominin iyileşeceğini söylesin nolur
Ve hala 3 gr kenarda altını olan altın artıyor diye seviniyor cıldırcam!
Almadıgımız herseyi 1 saat sonra zamlı alıyorz😣
Cidden biri bana da umut versin cok acil😣

İçimden bir his Nazire Eruslu diyor ama neyse. :KK53:

Bazen gerçeğinden fazla bu konuyu taktığımı düşünüyorum. Ama elimde değil. Dolar 11.5u zorluyor. Sıvıyağ 100 TL'yi geçti. Ya resmen geçinemiyorum. 5 kurusu kenara koyamıyorum çocuğuma nirneb bir ev bile bırakmayacağım. Kiradan çıkamayacağım belli. Düşünüyorum lüks harcamam da yok. Ne pahalı kuaföre giderim ne 500 liraya bot alırım. Niye olmuyor. Eve giren 10bine rağmen neden geçinmeyi beceremiyorum. 2000 kira 1700 kreş faturalar mutfak derken çöp oluyor gidiyor. Ne bileyim fındık da mı almayayım kızıma kitap da mı almıyım. Mont falan almayıp terlikle hırkayla mı geçireyim kışı niye yetmiyo bu para. Çok sinirlerim bozuldu şu kuru görünce biri bunun düşeceğini biraz olsun ekonominin iyileşeceğini söylesin nolur
Konunun içeriğini bilemem ama her açtığınız konuya yorum yapmayıp sadece izlediğiniz için sizin konunuz okumuyorum bile. Sosyal deney falan yaptığınızı düşünüyorum

Ben asğari ücretle geçiniyorum çok şükür,her şeyi alamıyosun ama napıcaksın hamd ediyorum daima Allah,da bereketini veriyor ona göre, kirada oturuyorum bu arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X