- 16 Ekim 2021
- 229
- 652
- 18
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Belki o terlik birkenstock tur![]()
Aman dikkatli söyle tansiyonu olan var şekeri çıkan var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki o terlik birkenstock tur![]()
aaaa euro kazanıyorsa tam linçlik bir adammYok bre bizde ogretmen yok, benim koca Fransiz zati
Ay editim kactiaaaa euro kazanıyorsa tam linçlik bir adamm![]()
![]()
az sabır okulu bitince bu zorluklara değecek dünya insanı olacak.istediği her ülkede çalışıp yaşayabilecek az şeyler mi?Eşi de öğretmen olan bir öğretmen olarak topukluyorum konudan.
Gerçi ben müdürüm az biraz fazla maaş alıyorum.
Ceycey bize acı, biz Avrupa’da çocuk okutuyoruz malum.
Halimiz harap kurun bu halinden sonra.
O kadar erken diyorsun yanii iyi iyi daha iyiYok kiz araliga kalmaz, maks. 10 gün
Dogalgaz faturası bir gelsin de belki o zaman da açarocak zammından sonra açsa olmaz mı?bu arada sen de öğretmendinn.yazayım da linçlemek isteyenler olur belkimmm![]()
![]()
Bu hanımın konuları varyaaaaa... Eşi har vurup harman savuran bir tip hep yazmış zaten.... Geçenlerde ona yazılmıştı zatenn ama yok ona arada sıkıntı geliyor.2 öğretmen büyük şehirde ev almakta zorlanır sıfır araba almakta zorlanır oralarda haklı sonuna kadar da mont bot nasıl alayımm terlikle kışı mı geçireyim yazınca haklılığı sıfıra iniyor.asgari ücretli velilerimizin çocuklarında bile sıcacık montlar botlar var.ha markalı almıyor ama alıyorlar yahuu evlatlarına
Valla benim 5200 ceyceyevet öyle.eski açtığı konuda öğretmenler taşlanmıştı herkes birbirine girmişti banlar havada uçuşmuştu.2 öğretmen maaşı ders ücretleriyle birlikte 12 13 bindir 10 bin değil.bir öğretmen nasıl 5000 alır ayda.74 yaşındaki annemin emekli maaşı 4000 yahu.
branşın mı ek derse uygun değil ?sınıf öğretmenleri rehber öğretmenler matematik vs ek ders hep alıyorlarValla benim 5200 ceyceyekders yok, hiç olmadı, 20 yıllık öğretmenim
O saydiklarin dışında ekdersten ihya olan yok zaten ceycey... Bizim matematikçiler özel dersten o kadar kazanıyor ki mesela maaşı kenara atıyorlar. Ama toplasan böyle 2-3 branş var, geri kalan 325467 tane branş hep surviverbranşın mı ek derse uygun değil ?sınıf öğretmenleri rehber öğretmenler matematik vs ek ders hep alıyorlar
Allahin günü avokado yemeyen de ne biliyimaz sonra markete gideceğiz evde hiç bir şey kalmadı kahvaltılık.ne meyve kaldı ne sebze ne yoğurt süt.avokado da almıyorum çoktandır biline![]()
![]()
dışarı çıkmışken ejder meyvesi de alayım barii.tadını bile bilmiyorum bir deneyeyimmAllahin günü avokado yemeyen de ne biliyim![]()
Dene kiz, helal, yuru be, yakisir Ceycey'ime, kiz bi de hatira fotoğrafı cektir bari ejderledışarı çıkmışken ejder meyvesi de alayım barii.tadını bile bilmiyorum bir deneyeyimm![]()
Allah daha çok güç versin, hepimizin ihtiyacı olacak...kaç çocuk var?İstanbul dayım:)))
yani nasıl anlatsam, bir kere çok detaycıyım tutumluyum cimri asla değilim her şeyi hesap ederim.Birkere markete gittiğim zaman düşünürüm buna ihtiyacım varmı dıe ,gibi gibi seviyorum ama güçlü kadın olmayı.
aaa süper fikir.sosyal medyalarda da paylaşırım hava atarımmmDene kiz, helal, yuru be, yakisir Ceycey'ime, kiz bi de hatira fotoğrafı cektir bari ejderle
İyiymiş yine 150 den aşağı özel ders yok burdacovid oldu okula gidemedi.yarın matematik sınavı için özel hoca gelecek ki öğrenci o da üniversitede.tanıdık olduğu için 75 den 3 saat ders verecek etti mi 225 tl.hadi buyur geçinn
Benim oğlan muz yemiyor avakado yiyor ben ne yapacak ????Allahin günü avokado yemeyen de ne biliyim![]()
Aaa olmaz mı:)Çok ayıp gerçekten..ben böyle şeyler azaldı hatta bitti diye düşünüyordum hala varmış demek ..