- 28 Temmuz 2020
- 723
- 952
- 18
- 33
- Konu Sahibi Kekkirintisi
-
Aa oylemi hic bilmiyodum cok tsk ederimHepsini okuyamadım ama gözüme takılanı söyleyim. Düz memurlukta mülakat yok.Sadece kpss puanı ile atanılıyor.
Evet bi iş yeri acmak baya para gerektiren bise dogru soyluyosunuz. Dusunuyrm bi kac ay bise kazanmadigimi hazirdan odenecek mecbur kira..Çook fazla para ile tam olarak ne kadar meblağ kastettiniz anlamadım orasını ama maddiyat dediğiniz gibi çok önemli. İlk minimum altı aylık kira paranız zaten kenarda hazır olmalı, hiç para kazanmıyorsunuz gibi düşünmelisiniz. Zincir dükkanları olan bir tanıdığım böyle söylemişti ve çok mantıklı geldi bana. Dahası pandemi sürecindeyiz çoğu insan online alışveriş tercih ediyor. Dahası dükkan demek hele ki yeni açıyorsanız uğraşmak demek. Siz bir yandan da ders çalışırım diyorsunuz. KPSS ciddi emek, uğraş isteyen bir sınav.
Düz memurlukta merkezi atama ille yerleşirseniz ki bu durumda minimum 90 puan almalısınız mülakata girmiyorsunuz. Bazı kuruluşların açtığı ilanlar oluyor eğer şartları taşıyorsanız onlara başvuruyorsunuz o zaman mülakat önemli işte.
Bence önce ne istediğinize karar verin. Bu zamana dek neyle meşgulsünüz? Sanırım onu yazmamışsınız veya ben gözden kaçırdım.
İlahiyat ataması zor bir bölüm değil diye biliyorum, bence ağırlığınızı buna verin.
Kusura bakmayın "bise" zehirlenmesi yaşadım sanırım hepsini okuyamadım
Cok tsk ederim insAllah dediginiz gibi olur.Şu ara bir yer açmak akıl karı değil. Lise mezunu olarak da memurluğa başvurabilirsiniz. Bir yandan okulu okuyum bir yandan kpss çalışın. Azmetmek önemli. Yaş 31 geç de değil bitirince din kültürü öğretmeni olarak atanırsınız. Çok da fazla açık var. Baştan olumsuzluklara boğmayın kendinizi. Siz gayret edin Rabbim garet edenin yanındadır.
4 yıllığa tamamlayın lütfen. Hiç geç olmayacak. Benim arkadaşım boşandı sonrasında çalıştı kazandı okudu 34 falandı. Ama şimdi iyi ki diyor. Lütfen kendinize güvenin. Başaracağınıza eminim. Din kültüründe çok açık var.Cok tsk ederim insAllah dediginiz gibi olur.
Onlisansla din kulturu ogretmeni olunurmu bilmiyrm. Git gide zaman degistikce herseyde degisiyo.
Evet umutsuzlukla boguyorm kendimi bunu bastada dedim guvenimi aldilar benden biseler basarmak istiyrm cabam oyuzden.
Suan anca derslerime calisiyrm ilahiyat bayaa agir bi bolum. Terimleri cok ve tabiki arapca yeni bil dil ogrenmek zor geliyo. Anca halledebiliyrm acikcasi.
Inanin aklimdan gecmiyo degil ama 4yillik buyuyo gozumde. Yasim daha fazla ilerler, biselerin ucundan tutmak istiyorm. Hani 4 yilligi okuyunca direk iş sahibi olsam sorun yok okuym zor olsada cabalar okurum ama onun bile garantisi yok ve ben yorgunum.4 yıllığa tamamlayın lütfen. Hiç geç olmayacak. Benim arkadaşım boşandı sonrasında çalıştı kazandı okudu 34 falandı. Ama şimdi iyi ki diyor. Lütfen kendinize güvenin. Başaracağınıza eminim. Din kültüründe çok açık var.
Ahhh o 4 yillik gozumde kocaman buyuyo. Bakalim insAllahh yapabilirim.Ilahiyatta 4 yıllığa tamamlamak en mantıklısı, çünkü ataması fazla. Düz memurluğa ihtiyacınız kalacağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?