• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecek korkusu ve 657

Islerine gelmeyen kisileri cikartip yerine kendi gibi düsünenleri alacaklar. Gizli tanik var diye bir sürü sucsuz insani hapse tiktilar. Is ortaya cikti ve kandirildik dediler. Delillerin hepsi uydurulmustu hatirlarsaniz. Hakkinizda ihbar var deyip sorusturma acacaklar, 2-3 gizli ihbarci yaratacaklar. KPSS sinav sorularini sizdirmaya gerek kalmiyor artik. Ortada sinav sonucu gibi somut bir gercek olmayacak onun yerine önceden isimleri belli olanlar göstermelik mülakata girecek ve ise yerlestirilecek. Benim anladigim bu, umarim yanilirim. Ben memur degilim hatta olma ihtimalim bile yok disarda yasiyorum , ailemde memur yok.

Ben memurum ve içim çok rahat. En ufak bir toplulukla minicik bir bağlantım yok.
Devletten ekmek yeyip kazık atmaya çalışan çok.
Adam kayırma yapılır mı bilmem. Bildiğim şey bugün böhüğğğ diye ağlayan toplulukların zamanında benim kadromu engelledikleri ve sırf onlardan değilim diye ekmeğime mani oldukları.
Dünya döne döne. Eskiden ne filmler dönüyordu. Çok şükür sınavımızı kazandık girdik.

Her kafadan bir ses çıkıyor.
eLmayRa eLmayRa nın da dediği gibi resmi gazete okumanız gerekiyor, ulusal gazeteler her şeyi kendilerine göre yontarlar.
Memurluğun kalkması değil çalışanların tek tip kadroda bulunması, performans sisteminin getirilmesi (ki bunu canı gönülden istiyorum gerçi o zaman da bana yapacak iş bırakmazlar), terör, devlet düşmanlığı vs gibi aktivitelerde bulunan personelin kurımlardan temizlenmesi söz konusu.
Hem memur sıfatının ortadan kaldırılması içşn anayasa değişikliği gerekir. Bu bahsedilen şeyler de 2 günde olmaz yıllarrr yıllar alır.
İmzamı atarım:smiley :)

Off hukumeti kotulemeye gelmis gibisin konu sahibi.
Yazindan o kadar negatif elektrik aldimki ben bile korktum burda.

eLmayRa eLmayRa abla sen bilirsin, ne olcak simdi?
Ben bosuna mi calisiyorum memur olmak icin? :KK1:
Ben kötülemeye gelmedim asla nerden çıkarım yaptınız anlamadım sadece olan şeyleri söylüyorum yanlı bir şey yok ki apolitik bir insanım sadece Allah var yukarıda benim için doğru dürüst olayım yeter

Komiksin konu sahibi arkadasim...:KK57:turkiyede bu konuda en az uzulmesi gerekenlerdir doktorlar..saglıkçıya ihtiyac çok...6 sene egitim aldin yaa kendine güvensene..kalksa bile özel hastane gırla yaa...sen bu kadar takiyosan diger meslek gruplari ölsün valla üzüntüden...

Off hukumeti kotulemeye gelmis gibisin konu sahibi.
Yazindan o kadar negatif elektrik aldimki ben bile korktum burda.

eLmayRa eLmayRa abla sen bilirsin, ne olcak simdi?
Ben bosuna mi calisiyorum memur olmak icin? :KK1:
Yok Bali'm sen çalış atan. Kolay degil bu isler ama düzenlemenin bir kismi keyfi uygulama bir kısmı da gerekli.

Bizim gibi ısını düzgün yapan memurlara bisi olmaz :) çalışır çalışır evimize geliriz :)

Back
X