3 yıllık ilişkim var.Ayrı sehirlerde yasıyoruz.Ikimizde aynı bölümden mezunuz.Ben yeni mezun oldum o geçen sene.Askerlik yaptı ve suan kendine yasadigi sehrin disinda tanıdık aracılığıyla is buldu daha baslamadı.Biz seneye yazın evlilik düşünüyoruz.Ben ilişkinin en başından beri bulunduğum şehirden başka yerde yaşamak istemiyorum diye belirtmiştim ve her seferinde de bunu dile getiriyorum.Ama erkek arkadaşım benim yaşadığım şehir dışında her yerden is baktı.Eger zamanı gelince yaşamamız gerekirse yaşarız lafından başka bişey demiyo bana.Ve beni yaşadığım şehirden uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyo.Belki bencilce düşünüyorsunuz diyebilirsiniz ama ben büyük şehirde yaşıyorum o büyük şehirde yaşamıyor.Benim yaşadığım şehirde is imkanları çok fazla bizim meslegimiz için ve ben elimizde böyle bi yer varken başka şehire gitmek istemiyorum.Eger yaşadığı şehirde is bulsa yine gidicem peşinden ama zaten düzenini değiştirip yine bilmediği bir şehire gidicek ve buraya gel dememe rağmen yaşadığım şehirle alakali hiç bir girişimde bulunmuyor.Ve üstelik suan çalışacağı yerin benim yaşadığım yerde de acentası var.Defalarca konuşmamıza rağmen fikrini değiştirmiyor.Ben de bir kız olarak eğer bi imkan varsa bulunduğum şehirden uzaklaşmak istemiyorum.Mecbur olsak giderim ama suan önümüzde burayla alakali imkan ve seçenek çok fazla.Ben ne yapmaliyim nasıl davranmaliyim ben mi yanlış düşünüyorum o mu yanlış düşünüyo.Bunlar icin erken mi.Benim canımı sıkan benim bulunduğum şehir dışında her yerden is arayip benim istediğim şehirle alakali hiç bir girişimde olmaması.