ay bende her hastaneye gidişimde tektim eşim bitek sperm vermeye geldi onun dışında hiç gelemedi
canım benim eşimde mesleğim olmasına rağmen izin vermiyor bende kurslara gitmiştim ilk gebeliğimde
slm kızlar.bu ay adetım 4-6 gun gectı.benım yumurtam 17 yada 19. gun catlar ve 25 yada 27. gunde adet olurum.ama dun 31. gunumdu ve gelmeyınce test yaptım ıdrarda ıkısıde pozıtıf cıktı.sonra hastanede kan verdım.132.8 cıktı.31. gune gore sonuc nasıl dusuk mu?yarın yıne yaptrcam ama inşallah hamılelık vardr.hıc belırtım yok ne kasıkta ne goguste ne akıntım hıcbısı yok.adet sancım bıle yok.sadece gelmeyen adet ve 132 kan sonucu.bılenler lutfen yardım.yaaa hala sevınemıyorum bıle ya bebek yoksa dıye.
kız daha ne olacak bebişin seninle hadi gözün aydın rabbim kucaağına almayı nasip etsin bize yaz mutlaka yine
her gittiğim öyle diyor iyi bir dr bulup ameliyat olmam gerek sanırım artık iğne yemek istemiyorum çünkü ayrıca ilgilendiğin için çok teşekkür ederm
sağolasın nazemircim sende dikkat et kendine canım iklimler değiştikçe olan bize oluyor neyseki bu günümüzede şükürler olsun
teşekkürler herzamancım,evet basit bir ameliyat ama aldırınca daha kötü oluyor diyenler olunca cesaret edemiyorum,bende hep düşünüyorum hamis filan olsam ne yaparım diye bir tuttumu iğnesiz kalkamıyorum çünkü
pembecim çok çok geçmişler olsun haberi gördümde rabbim korumuş herkesi en azından ölü yok eşinede rabbim acil şifalar versin benim eşiminde bacağında var platin iyi bir nekahat dönemi geçirirse çabucak iyileşir allahın izniyle...
sağolasın nurcanım hangi dra gittiysem alınmalı diyor artık görevini yapmıyormuş sadece sana zarar veriyor dedi son gittiğim dr ameliyatsız bir çözüm yolu yokmu dedim amerikaya bile gitsen oradakiler bile alınmalı der diyor iyice bir iyileşiyim aldıracam sanırım
canım madem görevini hiç görmüyor aldırt ozaman tabiki boşuna çekmeye değmez
ben herzaman seninle nin duasını okudum ALLAH hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağına alıp hayırlısı ile büyütmek nasip etsin
Alah kabul esin canım bitek yasemin ve my flowers kaldı okıcağın sanırım onlarıda ister adetinden sonra ister şimdi oku ama okuduğunu bana bildir not alim
merabalar kızlar;
şimdi meryem suresi banu dahil (ben daha okumadım banununkini) 7 tane mi okuycaz.ben yarın laparoskopi olucam.sanırım sonrasında biraz kanamam olucak.dağıtıyım başkalarına okuturum ben olurmu? (kanamam olmazsa dönünce bende okurum)giremiycem yarın ve sonraki günler raporluyum dersim yok.ankara'ya gidiyorum.rica etsem sırasıyla okunacak arkadaşların ismini yazar mısınız? ben o niyetle millete dağıtırım canlarım.
banada dua edin korkuyorum ama yinede belli etmiyorum.napalım hayırlısı olsun.
canım 6 arkadaş var isimleri
BANU
İLKNUR
HAVVA
DUYGU
YASEMİN
MYFLOWERS bu arkadaşın adını bilmiyorum yazmadı nick ile okursun canım
rabbim yarın içinyardımcın olsun canım