- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
ceylinim nasılsın kuzummmmnurcancım banu arkadaşın meryem suresini okudum rabbim gönlündeki duası ne ise hayırlısıyla nasip etsin inşallah
nessly arkadaşım rabbim yardımcın olsun kolay geçer inşallah operasyonun
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
nurcanım hamileliğin son ayındasın ve 42 beden pantalon giyiyorsun
bir daha sakın kiloluyum deme liteennnn
ayrıca hiç göbüşün yok prensesi nerede saklıyon gııı:44:
herzamancım kızçeni görmeye gidiyorsun demekki yarın ayy teyzoşlarından selam söyle
ayrıca abartmamak kaydıyla ye canım doğumdan sonra verirsin nasıl olsa![]()
canım yaaaaaa rabbim inşş bizleri bu kadar bekletmezz canım sende sağlıcakla büyüt inşşşamiin...ne güzel 20 sene sonra kavuşmuşsun gözlerim doldu 20 sene sonra kavuştum yazını okuyunca RABBİM mutluluğunu daim etsin
sağlıcakla kucakla canımsagol canım evet aynen oyle.dna kırıklıgı vardı esımın.amelıyat sonrası 3 aydr nolcadex (klomenin muadili),proxeed,omega 3 ve evicap kullanıyordu.
canım hıc belırtım yok ondan korkuyorum ya bebıs yoksa dıye.alısık degılızkı hamılelıge bız.ınsan ınanamıyor.inşallah bugunde degerım katlamıs olur.inan gozume uyku gırmıyor 2 gecedır.
inşallah canım.
kız daha ne olacak bebişin seninle hadi gözün aydın rabbim kucaağına almayı nasip etsin bize yaz mutlaka yine
tamam canım yazarım.inşallah katlanır degerım.
Allah razı olsun hepınızden .Rabbim isteyen herkese nasıp etsın.yeterim aklımdasın hep.inşallah hepımız yasarız o guzel annelık duygusunu en kısa zamanda.AMİN
kuzularım sağolun sizlerin hep aklında dualrındayım inşşşş rabbimde bana bebeğimi en kısa zamanda gönderirrrr inşşşş[/COLşOR]
GÜNAYDIIIIN...
Kızlaaar iyiyim ben çok şükür de ablam bizle kalıyor biliyorsunuz 1 senedir, şimdi de yok anneannemlere gitti kocişimle yeni evli gibi olduk yalnız kalınca ondan girmiyorum akşamlarızaten adamcağız da fena halde grip ilgi bekliyor :)))
ayşemmmmmm enişteye demendnmii şurda 2 gün balayı yapacaktı ne girbi bu