canlarım nasılsızz
aysee ağlattın benii duyguluu gebe senii
zaten hepımız sıradayız apartta beklıoz hee ağlamaya:))))
cok okuyamdım geçmişi son sayfaya baktım hala annemdeyım
bı wireless var nerden cekıosa ama yavas cekıo:))))))
nurcan kızın cookk tatlı maşşlahh gözü renklı sankii barekk allah
heraman senınle sen nasılsn canımm
umutt adasımm duygulu arkadasım benım
aaynen bende tatıldeyız güya herkesınn bebğiule gırıo denıze
bizde eşimle agzımız bı karıs havada bkıoz oylee delii gibi
rabbim görsün ciğerımızın yangını canımm
aynen dediğin gıbı ıçımızdkı özlem canımm
ama ben cok kulak asmamaya çalısıyorum napayımm acıtıo ama sankı oyle değilmısş gıbı
kandırıorum kendımı..
diğer kıslarr sizlerde ıyısınız umarım diğer taraftanda konusuoz dıye herkese yazamıorum
sekerler cok öptumm
canim hosgeldin tatil kusu:)))) sorma canim yaaaa;;ibrahim tatlisesin bi sarkisi varya disardan gorenler mesut saniyor; bilmezler dermansiz yaram kaniyor:))))kendime yolluyorum bu sarkiyi..bak umut ne diycem san..gecen gunu inanilmaz moralim bozuldu inanilmaz ama...erkek infertilitesi bolumune girdim..ay daha bi moralim herkes umutsuz felan...baktim milletin bizden daha iyi sayi; morfoloji doktorlar imkansiz demis felan..dedim o zaman benimm hiccc olmayacakkk heralde..sonra azospermliler topigine girdim..eski sayfalarini okuyorum; birini okudum orda.testlerde cikan sperm sayisi sadece 2-3 tane goruldu ve hareketsiz...kiz tabi cok uzgun yazmis hep oraya umudu kesmisim felan..sonra yine yazmis kizlar adetim 1 hafta gecikti ve test alayim dedim oylesine ve hamis cikmis..su an dogurdu..dusun kendi bile inanamadi bud uruma..dusun yaaa 2-3 spermle ve hareketsiz spermle..yani anladimki bu tup bebek v.s aslinda hep bi bahane Rabbim eger alnimiza yazmissa ama tup bebekle ama normal bir sekilde olacak..bunu okuyunca umutlandim bende iste:))) umut dunyasi ne yaparsin:)))birde nurcan 72.000 fatiha okumustu bebisine kavusmak icin..ve okuduktan sonra hersey yolunda gitmisti..sende oku istersen..baya uzun zaman aliyo..oyle 1-2 ayda bitmiyo....bende okuyorum...insallah Rabbim vesile kilarda bebislerimiz gelir canim benim:))