aman valla şaka bir yana olsun da sağlıkla birtane neyimize yetmez Allah bunlara uzun sağlıklı ömür versin.. ama şükür benim hamileliğim beklediğimden rahat geçiyor bilirsin çürük karıyımdır :)))
canım sıkkın be nurcanım kilo almıyor bu kız küçük doğacak erken doğacak diye aklım alınıyor valla..yani zaten küçük doğacak orası artık kesin de bir de erken olursa diye korkuyorum..
gülüm benim yiğenim var faacede resmi vardır sarışın 7 yaşlarında oda küçük doğdu hala daha çıtı pıtı ama tam bir haşere okula başladı öğretmen boyundan büyük bu çocuk diyomuş ablama baş edemiyorum çok akıllı hiçbirşeye kanmıyo diyomuş zaten birazda hiperaktif falasıyla hatta birazda değil ben onun 39 derece ateşle kıpır kıpır gezdiğini bilirim ki çok nadirde hasta olur acayip sağlıklı aynı ablamın 1 kızı daha var ilk kızı kilolu doğdu maaşallah haladaha kilolu mübarek göbeği ben kadardı en son şükür bu sene zayıflıyo o hep hastadır grip olsa yatak döşek olur bence kafana takma bende nekadar üzülüyodum biliyon kilo almıyor diye bak benle doğum yapan arkadaşlarımın hepsinin çocukları 3.5 kilo doğdu daha 6 ay geçti hepsi en az 2 kez grip oldu ben grip oldum eşim grip oldu ama benim kız şükür nazar değmesin birkere daha haastalanmadı ki şuan topaç gibi arkadaşların bebekleri hala bnenimkinden kilolu ama benim kız daha sağlıklı çıktı birde bebek kilo alsın diye tahin helvası ye azcık hergün ye çokta zayıf doğmasın kuşum bakamazsın sonra insan dokunmaya korkuyo ilk zaman bu arada sen şuan kaç haftadasın bebiş kaç kilo tam olarak yazsana bana ben bi bakim bu arada erken doğumuda fazla düşünme hep hazır ol doğuma ama fazlada aklında tutma strestende tansiyonun fırlar gerçekten doğurursun bak