kız sen benim oturduğum yeri bilmiyon burası gaziosmanpaşa valla iki dakkada keserler adamı akşam dışarı çıkmıcan burlarda ki gündüz bile güvenli değil hergğn bir komşuma hırsız giriyo :)))))))))) dnde karşı komşuma girmeye çalımış kadında evdeymiş buralar öle hoş yerler değil ben gece nerei kitlecemi bilemiyom bişimiz yok çalıncak ki olsada onları çalsa gitse tekçe bebeğimizi alırlar malırlar die ödüümüz kopuyo :)))))))) ki dışarıda neler yapıyolar millete ama gündüzleri gezdiriyorum napm durmuyo sıpa atti atti diyip duruyo :))))))) konuşcak heralde bakalım
valla yeterim çok yiyo be bayağı tombul resimlerini koyarım face bakarsın hayır tombul olması bişi değil tembelde h,iiiiiiiç emekliceğe benzemiyo koyuyom yere iki daka tutuyo kafayı sonra hemen yığılıyo patates çuvalı gibi başlıyo ağlamaya emziği düşüyo yanına onu bile kendi almıyo alıyoki biz verelim diye :))))))))
sağol canım evet nazar değmesin yaramazıma :))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
nurcancım sizin lojman hakkınız vardı dimi biizm burdaa..eğer hala varsa hiç düşünme hemen gel bence biz burda yazın 2 ye kadar herkes sokakta cıvıl cıvıl sitede girişlerimiz güvenlik bekliyo oyun parkları piknik alanları herşey var çocuklar için.biz çok memnunuz kiralarda yüksek değil.