yeterim çok güzel yazmışın Allahım kalbindekini kucağına nasp etsin
umutcum kızım ilk doğduğunda ağlamıyordu o an ameliyat masasında ölmek istedim ölece doktorun elinde gözlei kapalı vücudu salık duruyordu aynı grüntüyü birkaç sene önce bir başka bebekte görmüştüm tek fark o küvezdeydi hala daha aklımaher geldiğinde ilk günkü acıyı çekiyorum hiç azalma ok kızımı doktora sordum neden ağlamıyor ölümü dedim hayır ölü değildi birkaç saniye sonra ağlattılar zaten ama nedense sevinç gözyaşları akıtamadım öyle bir anda eminim bütün kadınlar ağlar ama ben ağlayamadım çünkü hala aklım küvezdeki o bebekteydi eve geldiğinde hemen banyoya sokmuşlardı hocalar ben gördüğünde bembeyAZ kefenin içindeydi okadar güzeldiki dokunmaya kıyamadım evladıma sonkez dokunamadım çünkü ölmemişti uyuyordu kıyamazdım yavrumu uyandırmaya nasıl yapardım ölü gibi değildi onu aldılar arabaya bindiler hala bekliyordum kankamın kucağındaydı arabada araba kalkanakadar bekledim kankam deseydiki hareket ediyor ölü değil uyandı yavrum ama olmadı 1-2 saat sornra eşim ve diğerleri geldi cenazesi çok kalabalıkmış cuma namazına denk gelmiş namazdan çıkan cenaze namazına girmiz ki normalde namaz kılınması gerekmiyor o bir melek mezarlığıda çok güzelmiş sadece bebekler varmış özel yapılmış bebeklere sadece ama ne farkeder nekadar güzel olabilirki benim koynumdan dahamı rahat her mezarlığa gittiğimde dönüşüm ilk gittiğim gibi zor bi annenin evladını o toprağın altında bırakıp gitmesi sanki orda yaşıyorda ben onu terk ediyorum kızım oldu şükür rabbime ama onlar aynı değilki o evlat farklıydı bu eblat farklı ikisininde sevgidsi ayrı nasıl bırakırım her seferinde o toprağın altında nasıl arkamı dönüp eve gelirim nasıl bir anneyim ben ama geliyorsun acı aynı hiç dinmiyor AMA geliyorsun işte hep dua ettim oğlum doğduğun kendim istedim dedimki rabbim hayatı boyunca acı çekecekse sen ömür verme dedim çünkü doktorlar yaşasa bile hap hastanede yatar makinalara bağlı kalır demişti kendi evladım ölsün diye acı çekmesin diye dua ettim sonrada dirilsin diye dua ettim şimdi kızım azcık fazla uyusa gidip nefesini kontrol ediyorum emin olamayıp kendim uyandırıyorum oğluma dokunamamıştıp uyanacak diye rabbim hakkında inşallah hayırlı şeler yazsın canım kardeşim inşallah yavruna hayırlıca kavuşmayı nasip etsin Allah hamile kalıpta kaybetme acısını vermesin o yüzden kendine kötülük etme rabbim herşeyin zamanını en hayırlısını bilir biz isyan ederek hayırsızı diliyoruz sadece sen hep dua et hep dua et başka bişi yapma rabbim sesini duyuyor canım
nurcancım allahım ne zor yaşadıkların tüylerim diken diken oldu şuan. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bende doğumdan sonra bebeğimi kucağıma alamadım malesef yaklaşık 4 5 saat sonra aşağa küveze inebildim onu kaybettiğimi bana söylemediklerini düşündüm allahım o acı öyle büyüktüki allah bidaha yaşatmasınn