berencim birde ben bişeyler yazayım canım
benimde eşim 4 sene önce varikoselden ameliyat oldu ama değerlerin düşüklüğü buna bağlı değilmişki hala kucağım boş ama şuda varki bu ameliyattan sonra ilk 3-6 ayda hamis kalanda var yani önemli olan sizin probleminizin varikoseldenmi kaynaklı olup olmadığı inşallah öyledir canım ve derdinize deva olur ameliyat,ayrıca ameliyat sonrası 1 sne ister bekle ister bekleme sana tavsiyem hsgni mutlka çektir en azından nerede ne var ne yok belirlenmiş olur ve gerekiyorsa tedavi v.s yapılır bu 1 sene sürecinde eğerki hsg filminden korkuyorsan ki bu gayet normal anestezili çektirmeni tavsiye ederim ama acı eşiğin düşük değise ben dayanırım dersen hiç anesteziye gerek yok o zaman![]()
canım ikimizde gittik. bende bişi çıkmadı onda varikosel çıktı bizde ondan olmuyo olabilir diye düşündük. inş sebep sadece varikoseldir. bide varikosel spermin kalitesini düşürüyomuş döllenme yetenegini kaybettitiyomuş. sayıda bizde bir problem yok hareketlilik sorunumuz var. bakalım ameliyat olunca göreceğiz allahın izniyle. umutluyuz ee ne yaparsın umut garibin ekmeği derdi babannem :))))) rahim flimini kesin anestezili düşünüyorum dayanacagımı sanmıyorum yarıda bırakırım diye korkuyorum oyüzden anestezili çekinirim öncelik eşimin ameliyatı artık. allahım dertlerimize dava hastalığımıza şifa versin. sen ben daha bir çok kişiye duamız olsun.