- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
aynen canım hiçbir doktorun şans vermediği bir insan gel hamile kal bence sende kafanı rahattutu rabbim büyük
e işte canım kim dost kim düşman bilemiyor insan valla seni çok merak ettim ama ayşeylede konuştuk senin hayatına kesinlikle burnumu sokup yanlış bişi yapmak istemediğim için konu sen olunca mümkün olduğunca ince düşünmeye çalışıyorum ki şurda ancak 7- aydır tanıyorum seni belkide daha kısa bir süredir insanın nasıl arkadaşına böle şeler yaptığını anlamıorum dicem ama benim dışarıda arkadaşım yoksa sırf bu nedenden ötürü aslında birsürü arkdaş var ama laf olsun diye arkadaş onlar ben hayatta güvenmem o yüzden sende dikkat et gerçi kimseye güvenmeden hayat nasıl geçer bilimez ama inan aradan gerçekten güveneceğin 1 tanede olsa çıkıyor ben açıkçası burda tanıştığım birkaç insanı kimseye değişmem belkide birbirimze yakın değiliz diye belkide aynı acıları dertleri yaşadık diye bilinez ama giden dostluk için üzülme neyseki daha geç olmadan öğrendin ne olduğunu veeeeeeeee dediğin gibi bebeğin seninle varsın kim ne öğrenmek istiyosa öğrensin sanki başı göğemi erecek
ben bilmem nurcan bu kız bir kişye telefon nosu versinnn