canim uzun olurmu keske herkes detaylki yazsa..evet bizdede sorune rkek infertilitesi ve sayi asiri dusuk..1milyon alti ..harketer sifir..varikosel ameliyati olduk..kaan hocayla iribattayiz..yani oda cok sans vermedi..elimden geleni yaparimd eei..suan esim igne kullaniyo..pregnly bulmadigi icin ovitrelle..bizdede fsh asiri yukse..14 civari...ya canim insallah kailirim bende..insallah..o kadar ihtiyacim varki bir bebege..hayatimd egisecek bir ebebk sayesinde..tabiki hepimize nasip etsin....sende biliyosunki gebe kalamamak cokz or..dualarinda bizi unutma canim yaa.
canımmm zaten sayının bu kadar dusuk olma sebebı fsh hormonuymus bak sızın sorun bellı.bızım o topıkte bır arkadasında esının cok dusuktu 0.7 lesrde bııyı.bı ıgne tedavısıyle kız normal yolla hamıle.sızın fsh normal sevıyelere gelsın bak gor o ıgneler cok ıse yarıyor.bızde tupte olmazsa kaan aydosa gtcem ıgne versın sana kullan demıstım esıme.o ıgneler cok ıyı.kaan bey o arkadasada bır deneyelım olmadı tupbebek demıstı ama kız hamıle kaldı normal yoldan.sızın sorun basıt.fh duzelsın spermler yukselır.
herkese dua edıyorum hamıle olmadan oncede kendıme ederken herkese ederdım tum ısteyenlere sımdıde aynı..hep dualarımdasınız.Rabbim buyuk