- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
kıslar doktorumuza gittik soldaki damar dan kan akımım azdı zaten sağdakindede azalmalar başlamış budak kilo alımını yavaşlatırmış gerçi buhaftaki kilo alışı iyi ama dedi doktorumuz kızım 2260 gram doğum tarihimiz ayın 20 siidi ya gene değişti doktor % 60 5-10 gün küveze girer diyo nekadar geç alırsak okadar iyi diyo 23ile 25 arası düşünelim doğumu diyo doğumuda sipiral anestezi tasiye etti aslında doktor doğruyu söledi ama ben genede çok üzüldüm küvez olayına çok kalmaz bikaçgün diyor AMA BEN DAHA ORDAYKEN GÖZLERİM DOLDU ÇIKINCADA AĞLADIMSALYA SÜMÜK BÜTÜN GÜCÜM ÇEKİLDİ İÇİMDEN ÇOK YORULDUM KIZLAR ÇOOOOOOOOOOOOOOK(((((((((((
az öncede kaynanamı aradım onunda karnında ağrı varmış memelekette gitmiş doktora ama tabi küçükyer doktor pek önemsememiş gazdır deyip yollamış kadın kaç gündür ağrı çekiyomuş napim dedim gel erken götirim seni buurda hastaneye bir yığın doktor var dedim bakalım gelir sanırım 1 haftaya kalmaz o gelince nete giremem zaten dualarda bitti sayılır şükür((((
bebğim üzülme ne olur sağlıklı olsun 3 5 gün kuvezde kalsınn kalmasa daha iyi olurdu tabiki ama üzülme ne olur canımmm
ayınvaliden içinde kendini yorma çok fala ne olur