ha ha ah canım benim sende bi gün yüüzü göremedin valla benim gibi bi tadını çıkaramadın sıpanın :))))))
canım bende normal doğumu tavsiye etmiyorum eşinin dediiği gibi boşa ciyaklama zaten artık sezeryan eskisi gibi değil teknoloji çok ilerledi eskidenmiş kötü sezeryan
ama iste sezeryanı naıl yaptırcan onu konuş bana dediki sipinal yapalım korkma gülüp eğlenicez diyo he h e:)))))))
ben ameliyathAEN fobim kaldı dedim geçenkinden dedim yok yok çok eğlenceli olacak dedi :))))
Allah kabul etsin gülüm tamam not edyorum gamzeyi okuyunca yazarsın canım
yaz tabi kızımızın neler yaptığını enim sıpadanda sıpana selamlar öpücükler ilet :)))))))))))
ayy çok şükür birinizden biriniz geldi bee ohhh
canım sıkıldı valla bütün gün 1 saate çıkarım zaten evden..
aynen kız normal istemez benim kociş ben bile ürküyorum etrafımda herkes normal yap diyo ama ben kısmet ne ise o olur diyorum...bakalım kısmet yinede..
kıs ablamın doğumuda oğuz beyde oldu ablam çok keyifli oldu bitti dedi dr gerçekten çok espirili bi dr yüzü zaten direk gülüyo adamın devamlı...ablam belden aşağı uyuşmalı olmuştu o epidural sanırım spinal nasılki?ben bilmiom dahada erken benim için yaa korkutmıyım gözümü hehe
hiç sorma cnm şu minik yaramazın yüzünden hamişliğimi doya doya sere serpe yaşayamadım
al kocişle tatile gidecektim çok ağırlaşmadan ama kanamalr falan derken gözümüz korktu valla...