ay kız gittiğm yerlerde biyer olsa :)))))))))))) ben buraları bilmediğim için takbaşına bitek karşı apartmandaki arkadaşa yada yan dairedeki arkadaşa gidiyorum tekbaşıma gittiğim en uzakyer bir market 2 annemlere geçeceğim zaman eminönü yada edirne kapıyagidiyom oda zaten burdan otobüse binince incem yerson durak oluyo otobüs biyerde arıza yapsa kalsam yolumu bulamam :))))))))) h ehe he ama foruam gitmeyide öğrendim tek hiç gitmedim ama ayşe gelicek diye eşimden nasıl gididldiğini öğrendim :))))))))))) ama ayşe gelemedikarıya bak yaa doğuracak ya bigünün boş geçirmio he
gez gez şekerim sen...
bende 4e kadar aranızdayım sonra yakışıklı yeğenim annesi babası ananesi ve dedesi gelecekler...
üşenme kız gez gez bend eherkezin duasını okudum nolur nolmaz diye şimdi çıkacamda size bakim edimüşenmezsem çıkcam bakalım ben de hava da çok kötü ama ..
merhaba canlarım.hayırlı cumalar hepınıze.Rabbim hepımızı gonlumuzun muradına erdırsın mubarek cuma gunun yuzu suyu hurmetıne.
ben evde yatıyorum rapor aldım 10 gun. cars.gunu acık kahv akıntı geldı peceteye sıldıgımde ama camasırıma gelmedı hıc.hemen hastaneye gıttık.kese gorundu cok sukur.ama ben oncekı aksam keseyıde gormedık bırde sol tarafıma kramp gırıyordu bacagıma vuruyordu.korktum dıs gebelıkmı dıyıp stres yaptım ertesı gunde oyle lekelenme oldu.neyse keseyı gorunce rahatladım.ama kalp atıslarını duymadan rahat yok bana .uzun sureden sonra bulunca ınsan boyle oluyormus cok ıyı anladım.progestan verdı dr gunde 4 tane ıcıyorum.dınlenıyorum.kanamaya donusmedı hıc.hatta camasırıma bıle bısı gelmedı sımdıye kadar.ama korkuyorum yınede bısı olursa dıye.
bu arada bugun cuma 1000 defa ya evvel cekın tesbıhle.3 cuma bunu yapın.ben 3. cumada hamıle oldugumu ogrendım.Rabbim sızlerede nasıp eder ınsallah.bır de ya varis cekın hergun 707 defa.
AMİN canım hepımıze nasıp etsın Rabbim.4+6 idi usg de keseyı karından gorduk ama bebek daha cok kucuktur sımdı gorunmez dedı.kese 8.73 mm cıktı.vajınalden de bakmadı.belkı ordan gorunurdu bebekte .inşallah kalp atıslarınıda duyarım.benmı cok takıyorum.sız de oylemıydınız kalp atısına kadar
canım hazelcim geçmiş olsun ama hhiç korkma canım ani hareketlerden sakın sadece yeter kendini orma keseyi görmen güzel kalp atışı için göbekten görünmesi bu haftalarda zor benim vazinal olarak bile 6 haft bitince gözükmüştü sizde bölemiydiniz demişin canım böledik tabi öldük öldük dirildik bu günlere gelenekadar ki doğumakadarda devam edicek kalp atışını duycan ikili test zamanı gelcek o iyi çıkcak nezaman hareket edecek diceksin hareket edecek ayrıntılı ultrasonu dert edecen o bitecek şeker testini kafaya takıcan o bitecek doğumunu dert edicen yani canım bunlar bitmez 9 ay böle dertli geçiyor bizler hgergün hamile kalan kadınlardan değilizki karnımızda yastık taşır gibi hareket edelim
Allahım yavrunu sana bağışlar inşallah canım iyice dinlen izindeyken bol bol su iç bebeğinin şuan en çok ihtiyaacı olan şey sudur canım vücudunu şekillendirmesi için su lazım