ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum
herzaman_seninle----1000 adet
nurcan--------------1000 adet--------okundu
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet
umutbizimolsun-------500 adet
canlarım tefriciyeler ne durumda ben doğurmadan bitseydi liste
nurcancım valla benim daha çook az oldu ezbere bilmediğim için yavaş oluyo
ayşeninde dediği gibi bu takip edilmesin herkes nasılsa okuyup bitireceki..
bide bunu takip edip yorma kendini herkes okur
yani ben okurumda diğerleri bilemem
onlarda derse takip etme bitiririz sen bırak bu işi
doğumuna bak artık
amaaan sevmiyorum ben piknik taşı götür getir o pis şeyleri yıka et üffff.. açık hava biyerlere gidelim onlar pişirip getirsin yiyelim işte :))) armut piş ağzıma düüüş..
üşengec bankacıııııııııııııııı
bizim burada gittiğimiz bi yer var açık hava geniş mekan masalar kurulu garsona sipariş veriyon ne kadar et yiyecen mangalı getiriyo kendin pişir kendin ye bulaşıklarda kalıyo orada yorgunluğunu atıyon geliyon
bu sene daha açılışı yapamadık havalardan
3 4 aile gidiyoruz
hesap yüklü geliyo ama alman usulü herkes bölşüyo oluyo bitiyo..
:)))))))))))) oooooooh valla ben 9 da eve gelsem benimki kesin boşar beni en geç 5-6 dır benim eve girişim oda kış değilse hava kararamadan evde olunuyo bizde :)))))))))) negüzel rahatsınız yaaaaaaaa benimki neden bukadar sıkı

(((((((
kız bigün benimkinin aklı şaşsada izin verse gelsem oralara hepinizi görsem börek mörekte istemem merak etme :))))))))
git sen canım byeeeeeee
ayyy benimkide çok kıskançtır ya kendi çıkarır yada yanımda illa biri olacak saate pek takılmaz ama yeterki yanlız olmayayım...
kıskançlık adamların damarlarında var anacım napacan...
şükürki şuraya gidecem desem gitme demez yanıma birini bulunca..
anaaa bana çat kapı gelen olsa rezil olurum ev hep dandini :))) ben hakikate pasaklı mıyım acaba
kızz pasaklııııııı

sen ne zamandan ne zamana evi temizlersin
yada kadın falanmı alıyon?