canım inşalah bişi yoktur belki sinirsel felandır çok sıkıntı yaşadın şu son 3-4 aydır sonuçlar bi çıksın bakalım
valla benim kociş panikle koşa koşa yanıma geldi pc zangır zangır diyo ama ben okadar hissetmedim yada soğuk kqnlılıkatn bilmiyorum ben büyük depremde uyanktım her anını çok ayrıntılı yaşadım birde arkadaşın evindeydim o gece 3 küçük kardeşimle ozaman bayağı küçüklerdi arkadaşın evide bütün daireeler inşaat sadece akadaşın oturduğu daire tamamlanmıştı düüşün artık nasıl sallandık oan tek düşündüğüm ki ne olduğunu bile bilmiyordum ozamana kadar deprem görmemiştşm 3 kardeşimi o binadan çıkarmaktı ama Allahtan ozamanda paniklemedim çünkü dediğim gibi bulunduğumuz yer inşaat olduğu için merdivenlerde korkuluk felanda yoktu deprem dururdumaz kardeşlerimi alıp çıktım ondan beri hiç bir depremdede istifimi bozmadım vslla napim kader ne yazıldıysa o olacak
ooooooooh sen gez gez bide bursaya gidecekmiş kı senin aam açalışmıyomu he he :)))))
ya canım ben bişi sorcam sana eşine sorarmısın ben heycandan doktora sormadım ben şimdi pazartesi direk doktorun yanınamı çıkıcam yoksa aşşağıda yatış kaydını felanmı yapcaz nasıl oluyo prosedir hiç bilmiyorum randevu felanmı alıcaz