caaanııım nolur küsme bana aklım zaten azdı o da uçtuuu gittiiii... inşallah Allah tamamına erdirir, kucağıma almayı da nasip eder, inan hissettiklerimin tarifi yok.. doktorum ne kadar kötü bir tablo çizmişti biliyorsun ayrıca sadece bende değildi eşimde hareketlilik 5 morfoloji 2ydi bana senin en fazla %3 normal gebelik şansın var o da 2 ayda bir demişti biliyorsun sağ yumurtalığım çalışmıyor endometriozis yüzünden..
yani düşündükçe Allahın büyüklüğü karşısında ağlamak ve tövbe etmekten başka bir şey gelmiyor içimden..
Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu hep duamdasın en kısa zamanda Yuşa Hz.ne yine gidip şükredicem hepiniz için yine dua edicem..
Siz de bana dua edin nolur bitmesin bu rüya..
canimmmm sen iyi ol yeterkiiii.....olumsuz dusunme sakinnnn canim.....her zaman dualarimdasin canim benim; evlat isteyen herkes...insallah Rabbim hepimize nasip eder bu mutlulugu..sen keyfini sur hamileliginnn..ben hic hamile kalmadim nasil bir duygu bilmiyorum ama en azindan tup denememde 10 gunde olsa hamis oldugumu dusundum...muhtesem bir duyguydu..insallah kurban oldugum Rabbim nasip edecek evladini sana...hamislerin duasi kabul olur..bizi hicc unutma dualarinda canim...inan cok ama cokkkkkk sevindim.......kendine cok cok dikkat et canim benim...