• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

iyiyim kuşum heyecanlıyım endişeliyim yarın testim var kaaaat kat katlansın inşallah... umarım benim miniğim önce annesini üzmez terk etmez sonra da tüüüüm teyzelerine uğur getirir..

teyzesi sevsin o mayıs kusunu o mınıcik haliyle bir çok umut çiçeği açtirdı yüreklerimizde..
ben bile yorulmustum bişeylerden hep heyırlısı dıyodum ama çok da yürekten inanmıyordum sanırım spontan olacağına..minik kuşun hepimize bi ders verdi allah büyük bak dedi..
ben ınanaıyorum kusum değerın zaten yuksekti bence kat katda katlanmıstır..ayy bizde açılısı yaptıkk şükürr:)))))))

kimse gelmiyor sanırım buraya pek yetercimm nerelerdesinn hersey yolundadır umarım..
bugun perşembe kıslar bol bol dua edelim..
ben kaçtım hayırlı cumalar şimdiden..

aaa nurcan gelmiş....
cnm hoşgeldin...
çok şükür bebişimiz ve sen iyisin ama cnm üzülme
bi bu kabinde üfürme nedir ne değildir tedavisi vardır muhakkak cnm yaa
çok şükür kucağına aldın yaa rahatsızlıkları inş düzelir minişimizin
bende bugün hastanedeydim hep bakındım sana belki görürüm diye ama göremedim bide ne zaman geleceğini bilmediğim için dedim belki o daha geç gelir
canım sabah 10 gibi ordaydık ölen 12 gibi çıktık
heeyyyoooo ben geldiiimmmm :3:

kızlar bayadır gelemiyordum önce pcim bozuldu sonra nette sorunlar yaşadım ancak gelebildim buralara hepinizi özledim merak ettim değişiklik varmı diye ama en çok nurcanı merak ettim doğumu gerçekleştiimi diye rabbim kızına kavuşturmuş şükürki:nazar:

nurcanım rabbim kızını size bağışlasın inşallah sağlıklı uzun ömürler versin
sanırım biraz sıkıntılı günler geçiriyorsun hayırlısıyla atlatırsınız canım rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah ayyy ismini ne koydunuz geçmişide okuyamadım merak ettim ay az kalsın unutuyordum topiğimizin prensesine nazarlık takmayı :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

sağol canım rabbim sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
kıslar merhaba nasılsınız bakalım nurcanım gelmiş
nurcanım msn den msj yazdım kuzum girince bi bak
ayşecim sen nasılsın herzaman senınle sırada sen varsın hadi bakalım hayırlısıyla senin kuzuşunun güzel haberlerini de alırız inşallah..
diğer arkadaşlar bazılarınızı pek tanımıyorum ama ayşe ayağını sürüyecek bu topiğin ilk hamilesi..bizde arkasından gelicez inşallah..ben bir süre psikolojik eğitim de almıstım çok da okuyorum seve seve
moralleri yüksel tutmak benden:)))) ama sizin de iştirakınızla tabiki
tamam canımbakarım bende şimdi
iyiyim kuşum heyecanlıyım endişeliyim yarın testim var kaaaat kat katlansın inşallah... umarım benim miniğim önce annesini üzmez terk etmez sonra da tüüüüm teyzelerine uğur getirir..

canım hiç bişicik yok katlanacak değerin merak etme

uyuyamıyorum kıslar kalbim yerinden çıkacak 5 te kalktım... Rabbim sen mucizemi koru beni önce sevindirip sonra kör kuyulara atma Allahım.. Evladımı bana bağışla.. Olduysa sizlerin dualarıyla oldu şimdi yine duanıza muhtacım evladımı korusun Yüce Rabbim..

canım ben pek dikişleri geçen doğum gibi anlayamadım hep başka sorunlar çıkınca dikiş felan aklıma bile gelmiyor kan testimiz şükür iyi sağolasın sen nasılsın iiyisin inşallah fazla duramıcam tekrar girerim ama öptüm hepinizi byeeeeee

sagl canım bende iyiyim şükür.. eşim ameliyat oldu bende adet oldum bu arada şimdilik beklemedeyiz hayırlısı ne diiyelim. kan testinin iyi olmasına sevindim allah kızını sana bagışlasın inş. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Değerim 1041 :66::66::66::66: Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et:46::46:

ayşem allah tamamına erdirsin:16: :16: :16: :16: :16: :16: düşünme öyle şeyler biliyorum inanamıyorsun ama hamilesin :49: :49: kuzum dikkat et düşünce bile önemli psikolojini yorma gülümm bol bol dua et tabii bizide unutma hamilenin duası kabul olur diyorlar inş.

uyuyamıyorum kıslar kalbim yerinden çıkacak 5 te kalktım... Rabbim sen mucizemi koru beni önce sevindirip sonra kör kuyulara atma Allahım.. Evladımı bana bağışla.. Olduysa sizlerin dualarıyla oldu şimdi yine duanıza muhtacım evladımı korusun Yüce Rabbim..

Değerim 1041 :66::66::66::66: Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et:46::46:

amin canım tabiki dualarımız seninle inşallah kucağına aldığını da göreceksin... sakinleş hamileliğin tadını çıkar sen ne zamandır bekledin bugünü

slm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzz özledimsiler yafffffffffffff
güzel güzel haberler varmış topikteeeee:34::34::34::34::34::34:

slm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzz özledimsiler yafffffffffffff
güzel güzel haberler varmış topikteeeee:34::34::34::34::34::34:

yeterim
hoşgeldin cnm yaaaa
özledik çok valla seni
senin yokluğun çok belliydi topikte ıssız ada misali...
ama çok güzel hbrlerde geldi nurcanım kızını kucağına aldı ayşem kendiliğinden hamile kaldı falan çok güzel şeyler bunlar....
inş sende iyisindir cnm eşinin sonuçları güzel çıkmıştır inş...

yeterim
hoşgeldin cnm yaaaa
özledik çok valla seni
senin yokluğun çok belliydi topikte ıssız ada misali...
ama çok güzel hbrlerde geldi nurcanım kızını kucağına aldı ayşem kendiliğinden hamile kaldı falan çok güzel şeyler bunlar....
inş sende iyisindir cnm eşinin sonuçları güzel çıkmıştır inş...

canım bende sizleri özledimmmmm yokluğunuz çok belliydi burada YOL ARKADAŞLARIM
evet canım nurcanımla konuştumm gelinim sağlıckla dünyaya gelmişşş rabbim uzun sağlıklı öümürler nasip etsinn
ayşemlede konuştumm anım benim sağlıcakla kucaklasınnnn ayşemle konuşup telefonu kapatıktan sonra birgüzel ağladım içimi boşaltım rabbim l dedikten sonraaaaaaaa
RABBİM NE KADAR BÜYÜKKK

canım bende sizleri özledimmmmm yokluğunuz çok belliydi burada YOL ARKADAŞLARIM
evet canım nurcanımla konuştumm gelinim sağlıckla dünyaya gelmişşş rabbim uzun sağlıklı öümürler nasip etsinn
ayşemlede konuştumm anım benim sağlıcakla kucaklasınnnn ayşemle konuşup telefonu kapatıktan sonra birgüzel ağladım içimi boşaltım rabbim l dedikten sonraaaaaaaa
RABBİM NE KADAR BÜYÜKKK

çok haklısın cnm
ayşe herşeyi bıraktı tevekkül etti bol bol
rabbimda ona gönderdi mucizesini
inş sorunsuz bi hamilelik geçirirde sabrının meyvesini kucağına alır cnm benim yaaa
inş inş buradaki diğer arkadaşalrımızda sende en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz
doğuma gitmeden arkamda bi sürü hamiş bırakmak istiyorum...
benmde dün kontrolüm vardı herşey normaldi
bu sabah hafif kasıklarıma ağrı girdi çıktı akıntım fazlalaştı akşamüstü tekrar gidecem dr a
inş iltihap bişidirde fitil mitil idare eder geçiririz...

Back
X