nesliyyymeraba arkadaşımm
bu konuda katılıyorum sana başka bir embriyo yerine evlat edinmek daha mantıklı ve dinende daha doğru bir yol.tabi Rabbimden ümit kesilmez kaldı ki bende sınavımız olduğu düşüncesindeyim.çok zor işler yaa çokkk
sabır herkese bol bol işallah derdi vren Rabbim dermanı yada sabrını versin tez elden.ama bu işi kıbrısta çok yapıolar.ben bunun Türkiyede mi olduğunuda merak ettim.burda hem yasal olarakda yasak bişi bu.
sanada merhaba arkadaşım.yalnız beni yanlış anladın yada ben anlatamadım..bir daha oku istersen yazımı.
dinimize göre evlat almak caiz değil yani doğru bir şey değil.evlatlık alıpta sonrada hamile kalanlar var duyduğum çok.düşünsene evlatlık alıyorsun sonra beklediğin özlemini çektiğin yavrun seninle tek vücut oluyor onun kalp atışını içinde hissediyorsun yemene içmene dikkat ediyorsun sonrada zorlu bir doğumdan sonra yavruna kavuşuyorsun.evde bir evladın daha var başkasının onuda sen büyütmüşsün ama diğeri gibi değil.kendi yavrun gibi olmaz diye tahmin ediyorum.onada elbette iyi davranılır ama öz yavrun gibi davranamazsın yapmacık olur belki
(yani ben öyle düşünüyorum)
Allah'ın koyuğu kanunda mutlak bir hikmet vardır.kaderimize razı olmalıyız ve evlatlık edinmemeliyiz .evlatlık edinmekte sonuçta nefsimize hoş gelir ama ya daha sonrası?