• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

ben bi markete gideyim para harcayayımda keyfim yerine gelsin...hepinize iyi akşamlar ben gelene kadar çıkmazsanız görüşürüz:54:

ayşem sağol kuzum
nazemir canım çok şükür diyelim rabbim bu günümüzü aratmasın
umudumsunn canım çok şükür eşim daha iyi
nurcan kızzz rahat ol her şey güzel olacak inşş

bütün kk:kkk: sesiz ne olmuş böyle topiklere yaffffffffffff:30::30::30::30::30::30::30::30::30:

selam kizlar hepinize......

aysecimmm ay ne guzel ya...hemde pearla bulustun..ohh iki sevdigim insan bir arada...pear sevgilerimi ilet canim...insallahiyidir? nasil morali? dr. kimyasal menapoza sokacakti dimi? tedavi ne asamada?

nurcanim canim benim..evet o zeka topuktan alinan kan...bu zamanlarda her kafadna bir ses cikiyo tahmin edebiliyorum..ama sonucu bekleyip ve sonra bir hastanede testi tekrarlatmak en iyisi...ya bide genelde Allah gostermesin zeka geriligi vs. durumlari dogumda az cok belli oluyo hani bebgin durusuna herseyine yansiyo..senin kizin resmini gordum ben masallah cok guzeldi..insallah ve insallah cani gonulden diliyorumki bir sorun yoktur canim..olumsuz dusunmek hicc istemiyorum....

herzaman ve nazemir ..ayenn kzilar bu havalarda insanin evde hic is yapasi gelmiyo ve nedeni belirsiz sikinti hepimizde var sanirim...

yetercimmm esinin hormonlari duzelmiss..hadi gozun aydin tatlim...

konuşunca söylerim canım asucuğum daha iyi şükür topladı kendini.. evet o kimyasal gebelik için iğne oldu şimdilik yapılacak birşey yok heyecanla ağustosu bekliyoruz.. inşallah o zaman olacak yeni tedavisi..

merak etmeyin kızlar ben her daim buradayımm
malum sıcaklardan ayağımı dışarı atamaz hale geldim
dışarı çıkarsam da akşamları tercih edecem artık bu gidişle
gündüzler fena ayanıyo istanbul...

genelde bende burdayım:79::79: aradada oyun başında :1:

Son düzenleme:
ben burdayıııım:3::3::3::3::3:

merak etmeyin kızlar ben her daim buradayımm
malum sıcaklardan ayağımı dışarı atamaz hale geldim
dışarı çıkarsam da akşamları tercih edecem artık bu gidişle
gündüzler fena ayanıyo istanbul...

genelde bende burdayım:79::79: aradada oyun başında :1:

tabiki bende burdayım:3::3::3::3: eşime gidip geldiğim için biraz yorgunum :26::26::26:ama bu sıkıntılar hafiflesin her dk burada olacağımmmmm:66::66::66::66: sizin başınızı şişireceğim dır dır edip :1::1::1::1:

ben kaçtım kızlarrrrr yatacağım öpüyorum sizileriiiiiiiiiiii
iyi gecelerrrr :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Back
X