slm kızlar..
malesef dn giremedim ama gece 12de eve gelince birikmesin diye gözlerim yarı kapalı okudum hepsini
dün kocişle güzel bi gün geçirdik kızımızlada tabi
sabahtan kahvaltıya gittik temiz hava bol gıda bebişim çok mutlu oldu hep kıpır kıpır oynadı durdu içimde...
kahvaltıdan sonrada kayınpederin çiftlik evine gittik kayınvalideler teyzeler yeğenler oradaymış onlara katılmak istedik
günümüz orman kenarında bol oksijenle geçti hep maşallahı vardı kızımında uyuduğunu çok az farkettim hep karnımı sallladı durdu cimcime

akşam 11e kadarda oradaydık mangal keyif derken gün nasıl geçti anlamadık eve gelince yorgunluğu çıktı kendimi direk yatağa atmak istedim sonra size bakmadanda edemedim hepinizi okudum bi yaramazlık yok şükür.... bu sabahtan beri kızımın hala maşallahı var teyzeleri dünü unutamadı heralde kahvaltıdan beri çoşuyo içerde
ama artık kıpraşmaları ağrılı oluyo buda büyüdüğünün bi göstergesidir heralde,bakalım çarşamba günü kontrolümüz var neler yapıyo görecez,bi foto verir inş bu kez...
yeter....
cnm hediyenla çok mutlu oldum
sabah eşim açtı kapıyı kargoya ve oda şok oldu
bu sabah kahvaltıda ona bahsetöiştim böyle böyle arkadaştan hediye geliyo kızımıza diye oda ne zaman gelecek dedi 15 dk geçmedi kapı çaldı ikimizde şok olduk bugün geleceğini biliyodun dimi diyo

inan çok hoşumuza gittii kociş bile geldi gitti baktı ne kadar zevkliymiş diyo...sağol cnm bu güzel temiz kalpliliğin elbet karşına çıkacaktı cnm...
bu arada fotoyu eklicem bi ara..hiç kızıma bu tarz jile almamıştım.ilk jilesi yeter teyzesindne oldu...