evet canim haklisin..esra vardi oda kalmisti ama dustu..hatta esrayla belkide ayni hastanede yaptirmis olabilirsiniz oda adana cunku...insallah bir muzice bulur bizde canim..sizin bizden daha iyi durum..bizim dayi baya kotu 5 milyon alti..yani en son daha yaptirmadik gerci ama...proxede bizde denedik bir kac ay sonra kaan hoca kesin dedi..ya kesinlikle iyi bir merkez sart.benim telefonda gorusmedigim merkezde kalmadi..en cok kafama yatan gurgan oldu..birde firdos var burdan tanidigim ve gorustugum oda anatoliada yaptirdi ve ikizleri var simdi..hemde nasil tatlilar Allah bagislasin

..keciboynuzu evet bizde kullandik ilk denemeden once ..ama suan hic bir bitki kur vs kullanmiyoruz..inanilmaz yoruldum canim inanilmaz hemde...icimden hic yeni tedaviye baslayasimda gelmiyor..ama bir daha baslarsam bende istanbul yada ankara dusunuyorum..kiii diliyorum bir daha tedaviye gerek kalmaz...gerci once kaan aydosa esimi getirmeyi isterim..alaninda cok iyi bir urolog diyo herkes..hayirlisi canim artikkk...Rabbim boynumuzu bukuk kucagimizi bos birakmasin insallah...