ayyyy aaaayyy çok romantik adam benim kocaaaam
bizim kontrolümüz ptesiydi yarın da evlilik yıldönümümüz bugün doktorumu aramış randevuyu yarına aldırmış yıldönümümüzde duyalım kalbini diye :))) ben de akşamüstü diyorum ki ben hocayı arıycam ptesi işim çıktı yarın geleyim diye yalan söyliycem diyorum.. yooook olmaaaz arama diyor meğer süpriz yapacakmış ben çok ısrar edince söyledi garibim :)))
asıl bomba osmandan geldi tabiki aramış zavallı kocam yarın gelsek demiş neden demiş osman evlilik yıldönümümüz de ondan demiş.. osman sormuş ne yani yarın kalp atışını duyunca mutlu mu olacak karın demiş evet demiş kocacığım.. sen hala kadınları mutlu edebileceğini mi sanıyorsun demiş osman
evet mutlu olur diyince de gülmüş gülmüş sen öyle san saat 6 da gelin madem demiş kapatmış deliiii..
asıl bomba osmandan geldi tabiki aramış zavallı kocam yarın gelsek demiş neden demiş osman evlilik yıldönümümüz de ondan demiş.. osman sormuş ne yani yarın kalp atışını duyunca mutlu mu olacak karın demiş evet demiş kocacığım.. sen hala kadınları mutlu edebileceğini mi sanıyorsun demiş osman