sağol canım bizim yine durumlar çalkantılı eşimle zaten kızıda biliyosun giremiyorum pek :)))))))))))) bizi bebek bile kurtaramadı rabbim sonumuzu hayır etsin bazen Allaım vermiyorsa bi hayrı varki vermiyormuş diyorum şuan bazı kararları vermek daha zor oluyornurcanım gelinimin anası dünürüm nasılsın kuzummmm gelinim nasıl kız sen yoksun yaaaa topik çok sesizzzzz
kuzum sağol iyiyz çok şükürrrrrr rabbim bu gnünmüzü aratmasın inşşşş
sizler iyi olun bana yeter
ahh ben sana kıyamam zaten çok duygusalım ağlayasım geldi şimdi yazdıklarını okuyunca.. gel sen başını alıp bende kal.. kafanı dinle ben seni güldürürüm, gezdiririm.. geçicek bunlar be güzelim olacak inan ki olacak hem de herkesinkinden güzel, herkesinkinden tatlı bir bebeğin olacak çünkü o senin bebeğin olacak..
ben psikiyatriste gidiyordum ya en son bir veda ziyaretine gittim ya adam bana orda çok güzel bir laf etti düşündükçe çok hoşuma gidiyor.. iyiki daha önce olmamış dedi eğer daha önce olsaydı "bu bebek" olmayacaktı başka bir bebek olacaktı dedi ve sen bu bebeği o kadar seveceksin ki bunun yerine başka bir bebek olmasını hiç istemeyeceksin dedi.. doğru işte bu bebek bbenim için seçilmiş olan bebek hem de Rabbim tarafından.. senin için de bir bebek seçti ben eminim ve o sadece sırasını bekliyor üzme kendini..
bazen içten bir sarılma bir sırtını sıvazlama zaten bir sürü lafa bedel oluyor hele ki böyle sözün bittiği yerde..
eeeee hamile kadınım ben beeee ağlatmayın beni![]()
ay gülüm ağlama tabi ama sen daha doğuma kadar ağlarsın hasaslık had safhada olur :))))))))