canım dediğin gibi bebekli hayata adpte olmaya calısıodur
aa kırkınız cıkmışş hayırlı ugurlu olsunn canımm .)))
evet canım kaan hoca muayenehane acmış
bol bol tese önerıo herkese fılan bazen cok guvenıorum bazen
herkes para için yapıo gıbı gelıo
cunku bızım dna hasarına bıle bakılmadı bızede tese önerdi diğer ay baktırcaz ınsallah dna hasarınada..
bızım ılerı hızımız %0 canım ılerı yavaslar %60 fıalndı
yaparsa onlar basarır doktorun dediğine göre.
ameliyattan önce de 10 mılyon cıvarındaydı sayı
agustosta test vercez baklım ameliyat işe yaramışmı
gidiata göre yarıyılda da deneyebılırız tüp bı gelişme olmazsa yada düşüş olursa allah korusun
benım okuduğum kıtabı alsana canım sende hassassın benım gıbı bana cok ıyı geldı
anthony robbins sınırsız güç..
çok öptümm canım
canimm kaan hoca muayenemi acti? benim hic haberim yok valla..bize randevu icin tlf verdi ama oda hastanenin tlf..muayene acmasi iyi olmus..valla inan benden kime inanacagimi sasirdim....o kadar cok arastirma yaptimki kaan hoca hakkinda bir cok kisi olumlu seyler soyledi...gitmedigimiz urolog kalmadi trabzonda hatta gitmedigimiz doktor..hepsinin dedigi laf direk tup bebek..saracoglundan tut butun aktarlala bitkicilerlede gorustum..bir kac tup bebek parasida onlara gitti....buyuk ihtimal gidecez kaan hocanin yanina...cunku kiminle gorussem onun hakkinda herkes anlata anlata bitiremiyo..hatta sonuc alamaynlar bile..
insallah test sonucunuz iyi cikar....ama sizins ayi cok kotu degil zaten..sizden cok daha kotu sayi ile gebe kalanlar var..siz hic urologa gittinizmi?
bu arada dedigin kitabi alarim en kisa zamanda sagol..bende bir kitap kurduyum..gece gunduz okurum:))) annem cok kizar..oku oku bititremedin diye..su an olasiliksiz adli kitabi okuyorum..opuyorum canim grs uzere..
Son düzenleme: