- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
evet malesef bazan bunalıyoruz dedim ya 365 günün 300 günü bende öyleyimdir
ama ben bebk sahibi olamaktan çok dah zor şeylerle savaşıyorummm ve inanın kızlarrrr bu yaşadıklarım bebk hasretinden çok daha fazla sıkıntılı ve acıııııı ama dayanıyrum rabbim güç veriyorr
rabbim hiç birmize dermansız dert vermesin en büyük derdimiz bebklerimiz beklemek olsunnnnnnn inşş onalrda gelecekler bir günn
baska derdın nedır bılmıyorum ama paylaşmak istersen dınlerım ister burdan ıster ozelden.herkesın bı ımtıhanı var rabbım dağına göre kar verırmış demek kı sen güçlü inançlı bı ınsansın kı sana da yasadıklarını (ne oldugunu bılmeden soyluyorum ) ımtıhan olarak vermış rabbımden dıleğm bızler bu ımtıhanları inş yuzumuzun akıyla gecelim ve dertlerımızden kurtulalım evlatlarımıza kavuşalım allahım herksn gonlundekını nasıp eyle[/QUOTE]
canım buradaki arkadaşalrım bilirler benim eşim 7 ay önce bir beyin ameliyatı geçirdi oldukça riskli bir ameliyattı 7 aydırr eşiminsağlığı düzelmedi bunla uğraşıyorumtam he rşey yolunamı girecek derken şimdi eşimin beyninde kalan kitlenin (küçük bir kısmı çıkartılamamıştı )tekrar büyümeye başladığını öğrendimmm
bundan 4.5 yıl önce eşim iflas etti şimdi has ve 8 yıldır bebk için savaşıyorummm vs vs rabbimin bu gününe şükürler olsunn bu günümüzü aratmasın inşşş