- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
gülüm inşallah bişicik olmaz bebişi tutar kardeşinin iyi haberler bekliyoruz
sağol kuzum benim sağol inşşşşşşş gelinim nasıllllll iyimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülüm inşallah bişicik olmaz bebişi tutar kardeşinin iyi haberler bekliyoruz
sağol kuzum benim sağol inşşşşşşş gelinim nasıllllll iyimi
şükür iyi canım debelenip duruyo yaramaz :))))))))))))
merhaba herkese nasılsınız.yetercim kardeşinin durumu nasıl sonuca da az kalmıştır.
canım bu gün test yaptırdı malesef negatif
yaaaa:-((( kısmet hayırlısı olsun.inşallah bir sonraki denemede pozitif sonuç alır.
Kızlar herkese merhaba. Herkes iyidir umarım epeydir hiç girmedim kadınlar kulübüne. Ve inanın bebek isteyen herkesede girmemelerini tavsiye ediyorum. Ben bebek olayını aklımdan silmiştim. işlerime yoğunlamıştım ve bildiğiniz üzere 6 ay önce laporoskopi olmuştum. laporoskopi de sol tüpüm tıkalı çıkmıştı rahimde bağırsaklara yapışıklığım vardı. çikolata kistim vardı alındı miyom vardı alındı. yapışıklıklar giderildi. Ve doktorum bana 4 ay gelme dedi. ondan öncesi sadece 3 kez yumurta takibi olmuştu. Yani fazla tedavi yapılmadan ben kendimin farkındaydım ve laporoskopi çok olmak istemiştim. İyiki olmuşum. şimdi 6 haftalık hamileyim. ultrasona daha giremedim. doktorum yoku çarşambaya gireceğim. dua edin bir problem olmasın inş. çok değişik bir duygu ama sanki şaka gibi Rabb'im ol dedi ve oldu. Sebepler dairesindede laporoskopiye bağlıyorum ve kafamdan bebek olayını silmiş olmama. çünkü bende hem hipotiroid vardı hemde prolaktin hormonum yüksekti. ve bebek düşündükçe bu hormon artıyor. Allah isteyen herkese versin. Hamilelere ve içinde banada sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Umarım faydalı olmuşumdur bu yazımla sizlere.
gözün aydın çok sevindimmmm![]()
teşekkür ederim yeter. Darısı tüm isteyenlerin başına. Allah sağlıklı, sıhhatli, abdestli, namazlı hayırlı evlatlar versin cümlemize.
Kızlar herkese merhaba. Herkes iyidir umarım epeydir hiç girmedim kadınlar kulübüne. Ve inanın bebek isteyen herkesede girmemelerini tavsiye ediyorum. Ben bebek olayını aklımdan silmiştim. işlerime yoğunlamıştım ve bildiğiniz üzere 6 ay önce laporoskopi olmuştum. laporoskopi de sol tüpüm tıkalı çıkmıştı rahimde bağırsaklara yapışıklığım vardı. çikolata kistim vardı alındı miyom vardı alındı. yapışıklıklar giderildi. Ve doktorum bana 4 ay gelme dedi. ondan öncesi sadece 3 kez yumurta takibi olmuştu. Yani fazla tedavi yapılmadan ben kendimin farkındaydım ve laporoskopi çok olmak istemiştim. İyiki olmuşum. şimdi 6 haftalık hamileyim. ultrasona daha giremedim. doktorum yoku çarşambaya gireceğim. dua edin bir problem olmasın inş. çok değişik bir duygu ama sanki şaka gibi Rabb'im ol dedi ve oldu. Sebepler dairesindede laporoskopiye bağlıyorum ve kafamdan bebek olayını silmiş olmama. çünkü bende hem hipotiroid vardı hemde prolaktin hormonum yüksekti. ve bebek düşündükçe bu hormon artıyor. Allah isteyen herkese versin. Hamilelere ve içinde banada sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Umarım faydalı olmuşumdur bu yazımla sizlere.
Nazemir ve ayşe çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ayşe Rabb'im kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Nazemir sende inş. en kısa zamanda hamile kalırsın bebeğine kavuşursun. Tabi en son böyleydi nazemir inş. hamilesindir.
yetercim kardeşini merak ettim nasıl oldu iyileşti mi? test günü ne zaman??