• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

kızlar bişey sorucam bu sayfayı açan arkadaşın 6 aylık bebeğimi var nasıl oluor nisanda açmış konuyuuuuuuuuuuuuu afaladımmmm:53::53::53:

biz başka sayfada yazışıyorduk bize değişiklik olsun şans getirsin diye bu topik açıldı açan arkadaş hamileydi zaten bize uğur getirsin diye nurcan arkadaşımız açtı

Geldiiiiiik iyiyiz çok şükür 250-270 gr gibi kilo almış, nst si doppleri iyi.. Ciğer geliştirici iğnemizi olduk yarın bir daha olucaz.. Günlük 25gr civarı almış böyle devam ettiği sürece beklemeye devam ederiz dedi, her hafta gel dedi sen tansiyon hastasısın bur durumda aniden gelişimin durduğu olabilir eğer öyle bişey olursa hemen alırız dedi. 20 gr ve üstünde alıyorsa günlük her hafta bakıp değerlendiricez dedi.. Helva hurma ve keçiboynuzuna devam :)))

ayyy kusura bakma ama sürekli azarlayan kendi psikolojisi nasılsa karşısındaki hastasınaöyle davranan dr olmaz olsun bence
sonuçta düşmüşsem onun eline
bana tedavi ederken
iyi davranmalı ve beni sakinleştirmeli
ayşecan bu hangi hastane yaa bana bunun çalıştığı hastanenin adı versene bi fotosuna bakim çok merak ettim soyadınıda

yok anacım hastanede çalışmıyor kendi merkezi var ama resmi var mıdır bilmem prof.dr. Osman develioğlu

kızlar mrh nasılsınız
sğl cnm iyiz sen nasılsın
Geldiiiiiik iyiyiz çok şükür 250-270 gr gibi kilo almış, nst si doppleri iyi.. Ciğer geliştirici iğnemizi olduk yarın bir daha olucaz.. Günlük 25gr civarı almış böyle devam ettiği sürece beklemeye devam ederiz dedi, her hafta gel dedi sen tansiyon hastasısın bur durumda aniden gelişimin durduğu olabilir eğer öyle bişey olursa hemen alırız dedi. 20 gr ve üstünde alıyorsa günlük her hafta bakıp değerlendiricez dedi.. Helva hurma ve keçiboynuzuna devam :)))

yok anacım hastanede çalışmıyor kendi merkezi var ama resmi var mıdır bilmem prof.dr. Osman develioğlu

ohhh bak ne güzel gelişiyo benim kızım anneciğinide üzmeyecek annesi onu üzmezse tabi
cnm için rahat olsun ciğer gelişimi için iğnede oluyosun ne güzel işte yaa
inş bol bol sütlerin olurda doğduğundan sonra sen onu şişirirsin...(inş benim gibi mama vermezsin :(( )

gözün aydın bak hiç bişeycik yokmuş sen aynen devam et abartmadan tabii

içim sıkılıyor içimmmm.. kaç haftadır biliyorum ki bu çocuğun gelişimi geriden geliyor tamam durmuyor ama haftasına göre de yavaş.. kabullendim bu durumu içime dert de olmuyordu ama bugün neden bilmiyorum üzülüyorum, korkuyorum. erken doğum, kuvöz aklımda bunlar uçuşup duruyor.. daraldım.
canım bende sen gibiydim biliyorsun hiç üzme kendini sen benim kızım sağ sağlim doğacak
kardeşimin eşide bilgisayar tamircisi onun için farketmiyor bozulunca yapıyor sıkılınca değiştiriyor... ben olsamda vermem çocuklara bile kızıyom tuşlara sert bassınlar oyun oynarken
:)))))) onlar iyiyimiş nasılsa tamirci hazır

yaaaaaaaaa gördünmü kızın bişi yok helvayı aksatma bende son ay kullanmıştım kızım bir haftada 500 gr almıştı az kilı alıyodu hep

kızlar bişey sorucam bu sayfayı açan arkadaşın 6 aylık bebeğimi var nasıl oluor nisanda açmış konuyuuuuuuuuuuuuu afaladımmmm:53::53::53:

canım nazemircim açıklamış zaten biz başka topicdeydik buraya geçtik uğur getirsin diye diğer topiğimizde çok üzücü sonuçlar almıştık ki bu topiğe geçince peş peşe 4 arkadaşımız hamiş kaldı tabi 3ü hiç girmiyor bitek ayşe giriyor hamişlerden inşallah yeni uğur böcekleri bekliyoruz :))))))) rabbim hepinize nasip etsin

canım bende sen gibiydim biliyorsun hiç üzme kendini sen benim kızım sağ sağlim doğacak

yaaaaaaaaa gördünmü kızın bişi yok helvayı aksatma bende son ay kullanmıştım kızım bir haftada 500 gr almıştı az kilı alıyodu hep

evet canım geldi bizim laptopuda bakımdan geçirdi artık seneye gelince yine yapacak bi bakım bedavadan... yakın olsa güzel olacak ne kadar tamir edilecek varsa evde tamir etti

sğl cnm iyiz sen nasılsın

ohhh bak ne güzel gelişiyo benim kızım anneciğinide üzmeyecek annesi onu üzmezse tabi
cnm için rahat olsun ciğer gelişimi için iğnede oluyosun ne güzel işte yaa
inş bol bol sütlerin olurda doğduğundan sonra sen onu şişirirsin...(inş benim gibi mama vermezsin :(( )
elimizden gelen tüm tedbirleri alıyoruz artık bundan sonra kızım allaha emanet..
Sen de üzme kendini mamaysa mama nolmuş yani bütün bebekler anne sütüyle mi büyüyor..
gözün aydın bak hiç bişeycik yokmuş sen aynen devam et abartmadan tabii

abartmayı çoktan geçtim zaten :))) neyse iyi olsun da aman bu kadar beklemişken..

şükür iyiymiş nurcancım 33. Haftam osman hoca 36. Haftadan sonrasına erken doğum denmez diyor sıksın dişini 3 hafta daha biraz küçük olacak bakması zor olacak ama olsun yeterki sağlıklı olsun..

elimizden gelen tüm tedbirleri alıyoruz artık bundan sonra kızım allaha emanet..
Sen de üzme kendini mamaysa mama nolmuş yani bütün bebekler anne sütüyle mi büyüyor..

abartmayı çoktan geçtim zaten :))) neyse iyi olsun da aman bu kadar beklemişken..

abartmak derken ben yediklerini kastetmiştim

üzme demesi kolay cnm gelde sen onu bana sor vicdanen rahat olmasamda yapacak bişeyim yok diye mecburen veriyorum...
kızımın çok ağlaması huzursuz olması kolik bebek olması onu memeden etti
canı sağolsun sağlığı yerinde olsun yeter...
zaten haftaya ek gıddaya geçioz.

selam kizlar nasilsiniz....ayseee elifin gelmesine cokkk az kaldi...bizim icin dua etmeyi sakin unutma canim benim....

bende bu aralar moral taban yapmis durumda...anlatipta sizide uzmak istemiyorum..artik su etraftan yapilan yorumlara dayanamiyorum ama inaninya..canini acitmak icin elllerinden geleni yapiyolar..Rabbime havale ediyorum....

insallah herkesiyidir kizlar...opuyorum hepinizi cokkk

evet canım geldi bizim laptopuda bakımdan geçirdi artık seneye gelince yine yapacak bi bakım bedavadan... yakın olsa güzel olacak ne kadar tamir edilecek varsa evde tamir etti
OH NE GÜZEL VALLA :))))
şükür iyiymiş nurcancım 33. Haftam osman hoca 36. Haftadan sonrasına erken doğum denmez diyor sıksın dişini 3 hafta daha biraz küçük olacak bakması zor olacak ama olsun yeterki sağlıklı olsun..
aman tabi bebeğim sağ sağlim doğsunda yeterki bakımı zor olsun bakılır biraz sen biraz ablan
canım izne nezaman çıkıyorsun
cnmm merak etme bende gözümü açamıyom kız ayağımda iken buraya yazıom
uyutuyom devam
ev işi yapıyom 2 dk molada buraya yazıom o şekil

gelsene msn ne

canım ben pek duramı yorum msn felan gördüğüm yok valla benim kız hep kucak istiyor inşallah bir ara görüşürüz bu arada kızıı yürütece koyacakmısın canım

kızlar nasıslınız ben bu gün yine has yolarındaydımmm (nefret ediyorum has vee dr dA lardan tabikiiii )bizim işimizi ne kadar zora koştu anlatmam yaaaaaa arkası önü bir rapor verecek bu hafta tam üç defa gel git yaptırdı bize veeee en son nörolojiden rapor istiyorum dedii onlarda tabiki birbuçuk ay sonraya verdiiiii randevuyu bende bu ne yaaa falan diye söylennce biraz öne çekeyem dediiii ocak 4 yaptı randevu tarihini eve geldiğimizde akşam 7 olmuştuuuu
sizi sefiyorummmm fıstıklarr

OH NE GÜZEL VALLA :))))

aman tabi bebeğim sağ sağlim doğsunda yeterki bakımı zor olsun bakılır biraz sen biraz ablan
canım izne nezaman çıkıyorsun

canım ben pek duramı yorum msn felan gördüğüm yok valla benim kız hep kucak istiyor inşallah bir ara görüşürüz bu arada kızıı yürütece koyacakmısın canım
cnm yaa arkadaşlık isteğimi kabul edebilirmisn msn den
ayy sorma benimkide kucak delisi alma yırtıyo ortalığı
yürütece koyacam cnm kucakta tutmaktan iyidir
yrütece koyacağım nereden belli anla yürüteci evde duruyo bekliyo
hele 6 ayına bi gelsin hemen koyacam bende sende koy büyük rahatlıktır
neden koymamayımı düşnüyonki sen
videosunu gördüm yürütecindeydi
kızlar nasıslınız ben bu gün yine has yolarındaydımmm (nefret ediyorum has vee dr dA lardan tabikiiii )bizim işimizi ne kadar zora koştu anlatmam yaaaaaa arkası önü bir rapor verecek bu hafta tam üç defa gel git yaptırdı bize veeee en son nörolojiden rapor istiyorum dedii onlarda tabiki birbuçuk ay sonraya verdiiiii randevuyu bende bu ne yaaa falan diye söylennce biraz öne çekeyem dediiii ocak 4 yaptı randevu tarihini eve geldiğimizde akşam 7 olmuştuuuu
sizi sefiyorummmm fıstıklarr

ahh cnm benim yaa nedir senin bu has. çekiğin rabbim tez vakitte sizleri emellerinize ulaştırsın inş cnm
bu has işleriyle uğraşmak çok zor
seni görüyorum koşturuyon inan çok üzülüyorum cnm yaaa
hayatın has yollarında geçiyo cnm benim yaa

cnm yaa arkadaşlık isteğimi kabul edebilirmisn msn den
ayy sorma benimkide kucak delisi alma yırtıyo ortalığı
yürütece koyacam cnm kucakta tutmaktan iyidir
yrütece koyacağım nereden belli anla yürüteci evde duruyo bekliyo
hele 6 ayına bi gelsin hemen koyacam bende sende koy büyük rahatlıktır
neden koymamayımı düşnüyonki sen
videosunu gördüm yürütecindeydi

ahh cnm benim yaa nedir senin bu has. çekiğin rabbim tez vakitte sizleri emellerinize ulaştırsın inş cnm
bu has işleriyle uğraşmak çok zor
seni görüyorum koşturuyon inan çok üzülüyorum cnm yaaa
hayatın has yollarında geçiyo cnm benim yaa

canım ne yaalım buda benim kaderimmm önce bebek için koşturmak şimdide eşim için

Back
X