- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
kizlarrr su anda inanilmaz kotuyum yaaa...tup bebege basladik yarin igneleri vurulmaya baslayacagim...bugun hormon testleri yaptirdim..adetin 2. gunu cunku bugun..1 yil once 6 olan fsh im bugum 10;57 cikti yani 11 neredeyse...allahim sok oldum ya...deli gibi agliyorum simdi.cok umitlerle ve cok isteyerek baslamistim tedaviye..su an hakkaten tedaviyi sonlandirmak istiyorum....icimden hic birsey gekmiyor...olacagina dair umudum yok artik...hersey cok guzelken nasil bir anda fsh degeri bu kadar yuksek cikar anlayamiyorum yaaa...bildigim tek sey ben heralde hic anne olamayacagim...
canım yaaaa neden böyle yapıyorsun neden kendini bu kadar yıpratıyorsun dr bu durumda devam edriz diyorsa dr güvenip devam etmelisin
bak beni biliyorsun defalaraca (bu sorundan olmasada ) tedavisi iptal edilmiş biriyim bunun ne anlama geldiğini iyi bilirim ama bu şekilde tedvaiye başlamak sadece sana zarar verir kafanı topla ve tedavine öyle başla inşşşşşşş bebeişin çok yakındır (yola çıkmıştır ) inşşşşş sende anne olursun buradan o güzel haberi paylaşırsınnn