ay kızlar bu ayın 23 ünde kızım bir yaşını bitiriyor keşke hepiniz burda olsa birlikte kutlasak gerçi doğum gününü 22 si akşamı yapıcaz ben yinede hepinizi davet ediyorum gelmek isteyeni beklerim gelemeyenide en azından gönlünüzün burda olmak isticeni biliyorum inşallah hepimiz birgün yan yana gelebiliriz rabbim nasip ederde buluşabiliriz hepimizin bebişleri olur buluştuğumuzda inşallah nazifem yeterim umudumsun inşallah rabbim sizleride en kısa zamanda evlatlarınıza kavuştururda sizlerin yavrularınızında kalbende olsa doğum günlerinde yanlarında oluruz kızımın doğum gününde mumunu ben üflicem daha küçün üflemeyi ğretemedim üff yapcana şiiiit yapıyo pek doğum gününe dilek tutmaya böle şelere inanmam ama bu kez kızımın şansına bi istisna yapıp mumunu üflerken dilek dilicem çok şükür hayat mücadelesi dışında rabbim sağlık ve evlat bana nasip etti hayat mücadelesinede ömür boyu devam edicez tek dileğim siz üç arkadaşımında bir an evvel güzel haberlerinizi almak rabbim inşallah kızımın sabiğliğine günahsızlığıyüzü suyu hürmetine ogün dileğimizi kabul eder dua kapımız ogün açık olur inşallah